A apărut laptopul pentru pisici

Data: 27/12/2015 | Autor: .

laptopul pentru pisiciLaptopul pentru pisici, pe numele său original Cat Scratch Laptop, este cel mai nou gadget pentru feline. Se vinde ca pâinea caldă de o firmă britanică care s-a gândit cum să ofere pisicilor jucăriile care să le distreze.

Cei care au o pisică ştiu cât de fascinate sunt felinele de laptopuri şi, în general, de tehnologie, incluzând aici smartphone-urile, tabletele, cablurile de orice fel şi antenele de router.

laptopul pentru pisici 2Potrivit experţilor, pisicile sunt atrase de gadgeturi pentru că acestea emană un câmp electric în care pisicile se simt excelent. Dacă mai şi văd pe ecran imagini pe care le consideră interesante, devin la fel de fascinate precum de celebra luminiţă de la laser.

Laptopul încearcă să exploateze toate avantajele tehnologiei. Are un ecran pe care îi poţi pune diverse imagini atractive, de exemplu cu peşti, o „tastatură” realizată dintr-un material în care pot să îşi ascută gheruţele şi un mouse….sub formă de şoricel, cu care să se joace cât e ziua de lungă.

laptopul pentru pisici 3

Dacă vă interesează laptopul pentru pisici, îl puteţi cumpăra la preţul de 20 de lire sterline (aprox. 120 lei) de AICI.

SUCK UK Scratch Laptop from SUCK UK on Vimeo.