Acces gratuit la Internet pe litoral

Data: 28/06/2012 | Autor: .

Cine merge vara asta la Mamaia si Costinesti va putea naviga gratuit pe internet de la Vodafone. Compania a anuntat, intr-un comunicat, ca va oferi acces nelimitat la web pe wi-fi in 10 zone de plaja.

Indiferent de reteaua de telefonie mobila la care sunt abonati, utilizatorii de Wi-Fi pot pot testa gratuit si nelimitat, internetul oferit de Vodafone, in urmatoarele zone: in Mamaia pe plajele din zona Casino – la piciorul telegondolei, in fata hotelului Savoy, in zona hotelului Junona, pe plaja Vega, in interiorul parcului Aqua Magic, in zona hotelului Neptun, a hotelului Sulina, in fata hotelurilor Flora si Ovidiu – langa pasarela, in zona Melody si zona Camping Nord.

In Costinesti serviciul este disponibil in zona Obelisc, Zece Steaguri, Pizzeria Albert si in fata clubului Tineretului.

Utilizatorii vor putea, astfel, sa citeasca stiri, sa se uite la filme, sa isi petreaca timpul pe retelele de socializare, sa isi verifice mailurile si multe altele, in timp ce se relaxeaza pe plaja, la soare.

„Una dintre destinatiile preferate de vacanta pentru turisti este, ca in fiecare an, litoralul. Ne dorim sa fim in permanenta aproape de utilizatori si am decis ca, incepand din aceasta vara, sa facem vacanta mai frumoasa pentru toti utilizatorii de servicii de telefonie mobila, prin optiuni suplimentare de conectivitate la Internet. Astfel, din luna iulie, vom acoperi cele mai importante plaje”, a declarat directorul Data Marketing Vodafone Romania, Dragos Chivu.