Dupa Like, Facebook lanseaza un nou buton

Data: 2/07/2012 | Autor: .

Facebook pregateste lansarea unei noi interfate care va aduce imbunatatiri actualului Timeline. Asta dupa ce zeci de mii de utilizatori ai retelei sociale s-au plans de modul in care se prezinta actuala interfata.

Potrivit Daily Mail., Facebook se pregateste sa ofere utilizatorilor un buton “Want”. Acesta ar ajuta reteaua sa stranga informatii despre intentiile de cumparare ale utilizatorilor.

Alaturi de butonul Like, membrii retelei vor putea folosi Want, pentru a spune nu doar ce produse le plac, ci si ce si-ar dori sa detina. Si firmele care vor sa-si vanda produsele si serviciile vor beneficia de aceasta optiune, pentru ca vor afla exact care sunt utilizatorii interesati de oferta lor.

Tom Waddington, programator la siteul Cut Out + Keep, a declarat ca noul buton este inclus in codul Javascipt al Facebook, aflandu-se in prezent la stadiul “work in progress”.

GadgetReport.ro a scris, recent, ca noua imagine Timeline va fi substantial imbunatatita, urmand sa grupeze mai bine informatiile si celelalte linkuri de pe pagina.

Noul look trece in imaginea de top, cu culoarea alba, informatiile esentiale, de la nume, la locatie, ocupatie etc. In plus, introduce trei butoane, Change Cover, Update Info si Activity Log, mult mai vizibile fata de versiunea precedenta.

Sub imaginea de top, Facebook aduce “Summary” care, atunci cand dai click, iti ofera o lista cu “Life Events”.

Sectiunea “Likes” a fost inlocuita cu “Favorites”, iar taburile “Friends” “Photos” si “Map” sunt mai bine evidentiate sub fotografia de cover.