Ai facut un film sau o fotografie cu telefonul? Cum le transmiti pe email prietenilor

Data: 21/08/2014 | Autor: .

WeTransfer-Android-

Ai facut un film sau niste poze interesante, ai o piesa audio sau orice fisier pe care vrei sa il trimiti de pe telefon sau tableta prietenilor? Acum ai posibilitatea sa transmiti pana la 10 GB de date, cu un simplu click.

Dupa aplicatia pentru iPhone si iPad, WeTransfer a anuntat lansarea versiunii si pentru smartphone-urile si tabletele cu sistemul de operare Android.

Odata instalata, aceasta iti permite sa transmiti orice fisier in limita a 10 GB.

WeTransfer-app-phone-selection_medium-size-730x583Modul de functionare este foarte simplu. Deschizi aplicatia si o sa iti apara toate fisierele foto/video pe care le ai in telefon sau tableta.

Selectezi ce fisier vrei sa trimiti si dai next. O sa iti apara un fel de mail, foarte simplu, in care va trebui sa scrii adresa celui caruia vrei sa ii trimiti fisierul si apoi trebuie sa dai “transfer”.

Aplicatia este sincronizata cu adresele salvate pe telefon sau tableta (Google, Yahoo, Facebook etc.), asa ca vei gasi foarte usor orice adresa pe care ai mai folosit-o.

Dupa ce ai selectat adresa, vei vedea o interfata care iti va arata, in procente, cum se incarca fisierul pe internet.

Odata finalizat upload-ul, destinatarul va primi un link pe email de unde va putea intra, gratuit, sa descarce fisierul.

Fisierul se va sterge apoi de pe WeTransfer, dar daca vrei sa il salvezi pe serverele lor, te va costa 10 dolari pe luna pentru un spatiu de 50 GB.

Sfatul nostru este sa transmiti fisiere doar cand esti pe Wi-Fi, altfel o sa iti consume traficul de mobil.

Aplicatia este gratuita si o poti descarca de aici. Daca ai iPhone sau iPad, descarca aplicatia de aici.