Ai un iPhone vechi? Cum sa il schimbi pe un iPhone 5c sau iPhone 5s la Orange (VIDEO)

Data: 25/10/2013 | Autor: .

iphone-5sOrange a anuntat o oferta speciala pentru clientii care cumpara, incepand de pe 25 octombrie, noile smartphone-uri Apple iPhone 5c si iPhone 5s.

Clientii din Bucuresti pot preda vechiul iPhone (iPhone 3G/3GS, iPhone 4/4s) pana pe 31 decembrie 2013 in schimbul caruia vor primi un voucher ce poate fi folosit la cumpararea unui iPhone 5c sau iPhone 5s, prin activarea sau prelungirea unui abonament Orange pe 2 ani. Valoarea voucherului poate fi verificata din 25 octombrie pe www.orange.ro/iphone .

Toti cei care aleg iPhone 5s si iPhone 5c alaturi de abonamentele Pantera 44 sau Pantera 55 vor beneficia de asigurare gratuita, precum si de acces la aplicatiile Orange Cloud si Orange TV Go.

iPhone 5s, cel mai avansat smartphone de la Apple, dotat cu senzorul Touch ID care scaneaza amprenta pentru a debloca telefonul sau pentru a cumpara aplicatii, poate fi cumparat de la Orange impreuna cu abonamentul Pantera 55 la un pret de 299 euro (TVA inclus) pentru modelul de 16 GB.

iPhone 5s ofera performante hardware si grafice de doua ori mai rapide decat modelul precedent datorita procesorului A7 si are o camera iSight de 8 MP cu care pot fi inregistrate clipuri HD la 1080p cu efecte slow-motion. La Orange este disponibil in culorile auriu, argintiu si gri stelar, alaturi de husele si accesoriile dedicate.

Tot din 25 octombrie, clientii pot gasi la Orange smartphoneul iPhone 5c.

Disponibil in culorile albastru, verde, roz, galben si alb la pretul de 249 euro (TVA inclus) cu abonamentul recomandat Pantera 44, iPhone 5c are la baza un design complet nou, un procesor puternic A6, precum si o camera iSight de 8 MP, cu care pot fi capturate imagini surprinzatoare in formate multiple, inclusiv cel patrat si cel panoramic.

Clientii pot gasi in magazinele Orange cele mai noi accesorii lansate de Apple, alaturi de peste 50 de carcase, folii de protectie, incarcatoare si adaptoare compatibile cu iPhone 5s si iPhone 5c. In plus, pasionatii de fitness care doresc sa-si monitorizeze activitatea zilnica, consumul de calorii si timpul petrecut in miscare, au la dispozitie bratara Nike+ Fuelband cu 10% discount la cumparare impreuna cu iPhone 5c/5s.