N-ai mai prins Ferrari? Lotus a lansat Evora S

Data: 28/11/2011 | Autor: .

Cei care vor un bolid de lux si n-au mai prins rezervari la Ferrari, compania epuizandu-si deja stocul alocat Romaniei, au o noua sansa, sa cumpere ‘micul Ferrari”, asa cum au numit importatorii Forza Rossa modelul Lotus Evora S.

Masina a fost lansata oficial, luni, in Romania, la pretul de 75,636 euro.

„Lotus Evora S IPS se apropie mult, prin performanta dar si prin aspectul estetic, de un Ferrari. Noua cutie de viteze poate fi folosita atat in modul automatic cat si secvential, cu palete de schimbare a vitezelor de la volan. Iar cel mai impresionant este faptul ca acest automobil costa doar jumatate din cel mai ieftin Ferrari de pe piata”, a declarat Lucian Sonea, directorul de marketing al Forza Rossa, importatorul marcii Lotus in Romania.

Evora S IPS vine cu un motor V6, cu compresor, 3,5 litri, 350 CP, central spate si o cutie de viteze automata IPS Intelligent Precision Shift.  Masina are  1,442 kg si consuma 9,7 l/100 km. Bolidul accelereaza de la 0 la100km/h in 4,8 secunde si atinge viteza maxima de 270 km/h.

Versiunea 2012 Lotus Evora aduce lucruri noi, de la dotarile si calitatea pielii din interior, sistemul de Navigatie sau imbunatatirea performantelor prin actionarea butonului Sport.

Cu ocazia prezentarii modelului, a fost prezentata si „vedeta” Politiei Romane, Lotus Evora S, care a fost echipata cu pneuri de iarna Michelin Pilot Alpin oferite de Michelin Romania.

httpv://www.youtube.com/watch?v=G6ZJX8AyArk