AlienWare m15. Cel mai ușor și mai subțire laptop de 15” pentru gaming

Data: 5/10/2018 | Autor: .

AlienWare m15. Cel mai ușor și mai subțire laptop de 15” pentru gamingAlienware a lansat laptopul Alienware m15, cel mai ușor și mai subțire laptop de 15” pentru gaming pe care l-a construit vreodată. Disponibil în culorile Epic Silver și Nebula Red, Alienware m15 va fi disponibil la nivel global începând cu 25 octombrie cu prețuri care pornesc de la 1.299 $, relatează GadgetReport.ro

Alienware m15 este cel mai ușor și mai subțire laptop de 15” pentru jocuri creat vreodată de Alienware și reprezintă cea mai bună soluție pentru gamerii care pun accent pe greutatea și grosimea reduse, care permit o portabilitate și mai mare.

Laptopul cântărește numai 2,16 kg și are un design subțire, cu margini laterale înguste, ceea ce maximizează spațiul de vizualizare, precum și o tastatură numerică, o premieră pentru laptopurile Alienware mai mici de 17”.

Noua tastatură Alienware mSeries este dotată și cu taste anti-ghosting cu o cursă de 1,4 mm și cu patru zone cu funcție Alien-FX care luminează camera în timpul oricărui joc, în același timp oferind reacții fulgerătoare în peste 150 de jocuri.

Alienware m15 include procesoarele Intel de a opta generație și plăci grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 OC și 1070 Max-Q, cu capacitate VR și suport suplimentar pentru amplificatorul grafic Alienware (Alienware Graphics Amplifier).

Laptopul de gaming este dotat cu tehnologia Alienware Command Center cu iluminare RGB AlienFX personalizabilă pe șase zone unice, tehnologia Alienware Cryo-Tech 2.0 pentru o gestionare superioară a temperaturilor și cu o autonomie de până la maximum 17 ore* în regim de repaus datorită bateriei opționale de 90Whr.