Razer Phone 2. Telefonul care ia locul consolei de jocuri

Data: 11/10/2018 | Autor: .
Razer Phone 2. Telefonul care ia locul consolei de jocuri

Razer Phone 2. Telefonul care ia locul consolei de jocuri

Noul smartphone Razer Phone 2 a debutat oficial la 850 de euro, iar specificațiile îl poziționează drept un rival de luat în seamă pentru flaghip-urile de la Apple, Samsung și Sony. Dincolo de funcțiile standard, de ecranul excelent pentru browsing, de camera performantă și de sunetul foarte clar și bine calibrat, Razer Phone 2 este primul telefon capabil să redea cele mai noi jocuri la nivelul celor mai performante console de gaming, cu RGB, la 120 Hz, relatează GadgetReport.ro

La prima vedere, Razer Phone 2 nu diferă foarte mult de modelul de anul trecut. Același profil robust, din metal și sticlă, cu sigla originală dedicată de pe spate. Însă, la interior, evoluția este evidentă.

Focusul pe multimedia și gaming se vede instantaneu. Procesorul de ultimă generație Snapdragon 845, asistat de noul sistem de răcire “Razer vapor chamber cooling system” și de memoria de 8 GB, fac ca telefonul să ofere o performanță cu 30% mai bună față de modelul de anul trecut. Din primele teste, RAZER Phone 2 spulberă principalii săi rivali, Xiaomi BlackShark sau ASUS ROG Phone.

Ecranul de 5,72 inchi IZGO, la 120Hz, protejat mai nou cu Gorilla Glass 5, este cu 50% mai luminos, astfel că experiența de gaming și browsing este una superioară.

Pentru ca experiența de gaming să fie una pe măsura așteptărilor, telefonul îți permite, de exemplu, să-i setezi luminozitatea la un nivel avansat, culorile, contrastul, inclusiv modul în care LED-urile se activează.

La capitolul software, noul smartphone rulează Android 8.1, asistat de aplicațiile originale Razer Chroma și launcherul dedicat Nova, de pe un spațiu de stocare de 64 GB, extensibil prin microSD.

Razer Phone 2 vine și cu o camera îmbunătățită, una duală cu lentile de 12 MP (f/1.75) respectiv 16-megapixel 2X ( f/2.6) telephoto, cu stabilizare optică. Și camera de selfie a primit un upgrade, fiind acum de 8 MP, cu un unghi mai larg de captare, inclusiv în video Full HD, la 1080p cu 60 de fps.

Telefonul are o baterie de 4.000 mAh care beneficiază de încărcare rapidă, prin Quick Charge 4+ și, mai nou, și de încărcare wireless. În plus, oferă rezistență la apă și praf.

Sunetul este mai bun, mai clar, cu mai mult bass, grație 32-bit DAC, însă lipsește în continuare mufa de căști, de 3,5 mm.

Razer Phone 2 va fi disponibil la prețul de 850 de euro, un cost excelent având în vedere specificațiile de ultimă generație.