Test comparativ Galaxy Note 9 vs. iPhone XS Max. Care rezistă mai mult?

Data: 15/10/2018 | Autor: .

Test comparativ Galaxy Note 9 vs. iPhone XS Max. Care rezistă mai mult?

PhoneBuff a lansat un clip video în care prezintă un nou test comparativ cu cele două flagshipuri lansate de Samsung și Apple – Galaxy Note 9 și iPhone XS Max. De această dată, testerii au vrut să afle care telefon are o autonomie mai mare, iar concluziile sunt surprinzătoare, relatează GadgetReport.ro

Chiar dacă Samsung Galaxy Note 9 are o baterie cu 20% mai mare decât iPhone XS Max (4000 mAh vs. 3.174 mAh), ne-am fi așteptat ca telefonul Apple să ofere o autonomie mai bună, grație mult-lăudatului procesor eficient energetic A12 Bionic.

În cadrul testului, PhoneBuff a supus cele două telefoane unor activități obișnuite, de la apeluri la trimiterea de SMS-uri, browsing pe social media și web etc.

Dacă la testul unei convorbiri audio de o oră, iPhone XS Max s-a dovedit mai rezistent decât Note9, pierzând numai 3% din baterie față de 5% în cazul telefonului Samsung, în celelalte teste, iPhone XS Max a pierdut net în fața Galaxy Note9.

În final, iPhone XS Max și-a epuizat bateria în timp ce Galaxy Note 9 a rămas cu o autonomie de 37%!

Așa că, dacă vă doriți un telefon cu ecran mare și performant, Samsung Galaxy Note 9 vă va aduce, cu siguranță, o autonomie mai mare.

Urmăriți testul în clipul de mai jos.