Galaxy S9 primește un update care îmbunătățește camera de selfie

Data: 16/10/2018 | Autor: .

Galaxy S9 primește un update care îmbunătățește camera de selfie

Sud-coreenii de la Samsung au lansat un update de software care îmbunătățește camera foto&video frontală de pe flagship-ul Galaxy S9, relatează GadgetReport.ro

Update-ul pentru Galaxy S9 și S9+ poartă numele de cod G960FXXU2BRJ3 respectiv G965FXXU2BRJ3 și oferă senzorului de selfie un plus de stabilitate și alte îmbunătățiri semnificative. Update-ul rulează deja pentru Note9 și a început să fie disponibil și pentru S9, pe piața germană.

Potrivit Sammobile.com, update-ul de software aduce un plus de luminozitate pentru camera de selfie și asigură o îmbunătățire semnificativă a imaginilor captate în condiții de luminozitate scăzută.

Update-ul aduce, totodată, și un software îmbunătățit de securitate, care asigură telefoanelor S9 și S9+ o stabilitate mai bună și o protecție net superioară în fața atacurilor de pe internet.

Update-urile G960FXXU2BRJ3, pentru Galaxy S9, respectiv G965FXXU2BRJ3 pentru S9+, vor fi lansate, treptat, în toate piețele în care telefoanele sunt comercializate, deci inclusiv în România.

În mod normal, update-ul, care are 244 MB, va veni ca o notificare pe ecran. Indicat ar fi să îl descărcați doar când aveți telefonul cu bateria încărcată și sunteți contectați la o rețea wi-fi. Puteți verifica, de asemenea, disponibilitatea update-ului din SETĂRI/SOFTWARE UPDATE.

Vreți să vă cumpărați Galaxy S9 sau S9+? Urmăriți un review video realizat de GadgetReport.ro

Samsung Galaxy S9 sau Galaxy S8? Cinci motive pentru care ar trebui să alegi noua generaţie

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.