Galaxy S9 primește un update care îmbunătățește camera de selfie

Data: 16/10/2018 | Autor: .

Galaxy S9 primește un update care îmbunătățește camera de selfie

Sud-coreenii de la Samsung au lansat un update de software care îmbunătățește camera foto&video frontală de pe flagship-ul Galaxy S9, relatează GadgetReport.ro

Update-ul pentru Galaxy S9 și S9+ poartă numele de cod G960FXXU2BRJ3 respectiv G965FXXU2BRJ3 și oferă senzorului de selfie un plus de stabilitate și alte îmbunătățiri semnificative. Update-ul rulează deja pentru Note9 și a început să fie disponibil și pentru S9, pe piața germană.

Potrivit Sammobile.com, update-ul de software aduce un plus de luminozitate pentru camera de selfie și asigură o îmbunătățire semnificativă a imaginilor captate în condiții de luminozitate scăzută.

Update-ul aduce, totodată, și un software îmbunătățit de securitate, care asigură telefoanelor S9 și S9+ o stabilitate mai bună și o protecție net superioară în fața atacurilor de pe internet.

Update-urile G960FXXU2BRJ3, pentru Galaxy S9, respectiv G965FXXU2BRJ3 pentru S9+, vor fi lansate, treptat, în toate piețele în care telefoanele sunt comercializate, deci inclusiv în România.

În mod normal, update-ul, care are 244 MB, va veni ca o notificare pe ecran. Indicat ar fi să îl descărcați doar când aveți telefonul cu bateria încărcată și sunteți contectați la o rețea wi-fi. Puteți verifica, de asemenea, disponibilitatea update-ului din SETĂRI/SOFTWARE UPDATE.

Vreți să vă cumpărați Galaxy S9 sau S9+? Urmăriți un review video realizat de GadgetReport.ro

Samsung Galaxy S9 sau Galaxy S8? Cinci motive pentru care ar trebui să alegi noua generaţie