Samsung Galaxy S9 sau Galaxy S8? Cinci motive pentru care ar trebui să alegi noua generaţie

Data: 14/03/2018 | Autor: .

Samsung Galaxy S9 sau Galaxy S8? Cinci motive pentru care ar trebui să alegi noua generaţie

Dacă eşti în căutarea unui smartphone de top şi ţi se pare că Samsung Galaxy S9 n-ar reprezenta un progres semnificativ faţă de Galaxy S8, îţi oferim cinci argumente care ar putea să îţi ofere o nouă perspectivă. Raportul preţ-calitate este incomparabil mai bun la S9 faţă de S8.

Galaxy S9, cea mai bună cameră de pe piaţă

Dacă eşti interesat să faci poze cu telefonul, Samsung Galaxy S9 îţi oferă cea mai bună performanţă, fapt dovedit de toate testele comparative făcute cu iPhone X sau Google Pixel 2. Apertura variabilă (F1.5/ F2.4) face din S9 primul telefon Samsung care realizează fotografii cu adevărat bune în condiţii de luminozitate scăzută. Mai mult, cu noua cameră poţi să filmezi în UHD/4K şi în slow motion, o facilitate cu adevărat spectaculoasă care va face ca amintirile tale să capete o altă dimensiune.

Performanţa superioară

Noul procesor de pe seria Galaxy S9 oferă o performanţă superioară modelului de anul trecut, în medie cu 20%. Este tactat până la 2,7 Ghz şi, împreună cu memoria ultra-rapidă, face ca orice joc, film şi alt tip de experienţă multimedia să se desfăşoare fără niciun fel de problemă. În plus, tehnologia pe 10 nm face să consume mai puţină energie, astfel că bateria va ţine mai mult.

Difuzoarele stereo

Samsung Galaxy S9 este primul telefon din noua gamă care oferă difuzoare stereo. Sunetul este optimizat Dolby Atmos (Dolby Digital, Dolby Digital Plus), astfel că se aude clar şi, împreună cu imaginea excelentă, oferă o experienţă multimedia fără precedent (UHQ 32-bit & DSD support PCM: Up to 32 bits-DSD: DSD64/128)

Emoji-urile originale

La capitolul software, dincolo de faptul că rulează cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, 8.0 Oreo, noua generaţie Galaxy S9 şi S9+ se remarcă prin seria originală de emoji-uri pe care le poţi folosi pe reţelele sociale. Faptul că îţi poţi face propriul emoji după expresia feţei aduce un plus de originalitate şi oferă utilizatorilor o nouă modalitate, foarte plăcută, să se exprime în online.

Update-uri cel puţin până în 2020

Galaxy S8 şi Galaxy S8+ se află pe lista scurtă a Samsung pentru update-uri de software însă frecvenţa lor o să scadă în următorii ani, în timp ce S9 şi S9+ vor beneficia de actualizări cu cel puţin un an mai mult. În plus, Samsung Galaxy S9 rulează deja Android 8.0 şi, în zilele următoare, ar urma să primească şi update-ul la Android 8.1. Pentru S8 şi S8+, actualizările software vor fi întârziate, bineînţeles pentru a oferi încă un argument pentru a trece la noua generaţie de smartphone-uri.