Winamp 6. Legendarul program de redare audio se întoarce cu o nouă versiune

Data: 16/10/2018 | Autor: .

Winamp 6. Legendarul program de redare audio se întoarce cu o nouă versiuneWinamp, cel mai cunoscut program de redare audio pentru PC-uri, va fi relansat în 2019 într-o nouă versiune, intitulată Winamp 6, adaptată pentru toate dispozitivele, de la PC-uri și laptopuri la tablete și telefoane mobile, relatează GadgetReport.ro

Winamp 6 este numele noii versiuni care promite să fie o soluţie completă pentru cei care consumă muzică în 2019, oferind integrare atât cu diverse servicii de streaming, cât şi cu servicii de stocare în cloud, cu muzica stocată local şi nu în ultimul rând cu tipuri noi de conţinut precum podcast-uri și posture de radio online.

Compania Radionomy, cea care deține licența și brandul Winamp, a declarat că noul Winamp 6 va avea inclusiv versiuni dedicate pentru iPhone și telefoanele cu Android.

Radionomy, o companie care oferă instrumente pentru crearea și gestionarea posturilor de radio online, a cumpărat Winamp în 2014, la un an după ce ultima versiune oficială de Winamp 5 a fost lansată pe piaţă.

Între timp, în zilele următoare va fi lansată versiunea 5.8, un update care rezolvă bug-uri vechi și probleme de compatibilitate care împiedicau aplicația să ruleze corespunzător.

Legat de noua versiune Winamp 6, oficialii Radionomy au declarat că aceasta va oferi o compatibilitate optima cu Windows 10 şi va oferi acces la toate funcţiile care erau în trecut blocate sub Winamp Pro, versiunea plătită a player-ului de muzică.