Aplicația Duster Trip, pentru șoferii interesați de aventură, pe drumuri forestiere

Data: 19/10/2018 | Autor: .

Aplicația Duster Trip, pentru șoferii interesați de aventură, pe drumuri forestiere100 Tracks, o platformă specializată în cartografie, evenimente şi training de 4×4, a anunțat lansarea unei aplicații de smartphone denumită Duster Trip. Aplicația conţine o serie de trasee turistice prestabilite din România, care pot fi străbătute cu o Dacia Duster sau de către orice posesor de SUV cu spirit de aventură, relatează GadgetReport.ro

„Dacă ai descărcat aplicaţia şi vrei să ajungi la un obiectiv turistic anume, nu eşti obligat să urmezi traseul nostru prestabilit, e de ajuns să selectezi un obiectiv, iar aplicaţia îţi va oferi cel mai potrivit itinerariu cu plecare din punctul în care te afli, ca orice aplicaţie de navigaţie”, spune Gabriel Rasty-Petzalis, dezvoltatorul Duster Trip.

Formate atât din şosele asfaltate, cât şi din drumuri forestiere uşoare, traseele de pe Duster Trip vor conduce prin locuri noi şi interesante, la care, până acum, nu se putea ajunge fără asistenţă GPS. Mai mult decât atât, aplicaţia conţine punctele de interes turistic din zonele respective şi informaţii despre acestea. Traseele din aplicaţie au lungimi cuprinse între 100 şi 600 de kilometri, aşa încât se poate alege între a petrece o singură zi în natură sau un circuit de un week-end alături de prieteni sau familie.

Momentan, aplicaţia Duster Trip funcţionează pe platforma Android, varianta pentru iOS fiind în curs de dezvoltare. Aplicatia o puteti descarca de AICI.