All-in-one PC. Cum arata noul desktop in viziunea Vizio (VIDEO)

Data: 15/06/2012 | Autor: .

Vizio a lansat primul sau calculator desktop cu ecran de tip touchscreen. Gadgetul vine cu un design seducator si performante de top la un pret destul de bun. Multi specialisti spun ca acesta este viitorul in domeniul PC.

Computerul all-in-one lansat de cei de la Vizio, cunoscuti mai mult ca producatori de televizoare decat de calculatoare, vine cu doua variante de ecran, de 24 si 27 inch.

Botezat “Premium PC”, computerul ofera cam tot ce iti poti dori in prezent in materie de tehnologie.

Pe langa ecranul touch-screen cu rezolutia de 1920X1080 pixeli, gadgetul vine cu procesoare Ivy Bridge Core i3, i5 si i7, placa video Nvidia GeForce GT 640M LE, un spatiu de stocare SSD intre 500 GB si 1 TB si pana la 12 GB de memorie.

Calculatorul prezinta un touchpad wireless cu multi-touch gesture support, telecomanda, o tastatura ergonomica foarte interesanta, cu sistemul V key care permite shortcut-uri care diverse servicii precum Hulu Plus, Netflix si Vudu, un sistem audio 2.1 surround sound cu SRS Premium Sound si conectica de top oferita de placa wireless, dual HDMI, USB 3.0 etc.

Gadgetul ruleaza Windows 7 insa, odata cu lansarea Windows 8, va putea fi folosit la adevaratul sau potential, gratie optiunilor multi-touch.

Vizio a anuntat ca preturile versiunii de baza, de 24 inch, vor pleca de la 898 dolari, in timp ce versiunea de 27 inchi va putea fi cumparata pentru 1098 dolari.

Mai multe amanunte aflati de aici.