“All I Want For Christmas Is You’’, pe primul loc în Billboard Hot 100

Data: 17/12/2019 | Autor: .

“All I Want For Christmas Is You’’, pe primul loc în Billboard Hot 100

Celebrul cântec “All I Want For Christmas Is You’’,interpretat de Mariah Carey, a ajuns, în aceste zile, pentru prima dată pe locul 1 în Billboard Hot 100. Cântecul, lansat în urmă cu 25 de ani, a ajuns la peste 1 miliard de audiții, pe Amazon Music, la nivel internațional, relatează GadgetReport.ro

Lansat pe 1 noiembrie 1994, pe albumul “Merry Christmas”, “All I Want For Christmas Is You’’ nu a reușit, până acum, să devină number 1 în clasamentele muzicale din SUA.
Abia în aceste zile, cântecul a ajuns numărul 1 pe Amazon Music și a înregistrat peste 1 miliard de audiții, la nivel mondial, scrie Variety.com

Cântecul a primit, până acum, în cei 24 de ani de la lansare, șase Discuri de Platină de la RIAA.

Creșterea interesului pentru “All I Want For Christmas Is You’’ a fost pusă de experți, dincolo de sezonul de Crăciun, pe seama documentarului Amazon Music, lansat săptămâna trecută și intitulat “Mariah Carey Is Christmas: The Story of ‘All I Want for Christmas Is You’”.

Noul No.1 este al 19-lea al cântăreței Mariah Carey care a ajuns, astfel, să fie artistul solo cu cele mai multe cântece în Hot 100 și să ocupe a doua poziție, după Elvis Presley, în topul general al artiștilor prezenți în Hot 100 No.1, și înaintea legendarei trupe Beatles.

Interesant este că “All I Want For Christmas Is You’’ a fost desemnată, în cadrul unui sondaj din Marea Britanie, drept cea mai enervantă piesă de Crăciun.