“All I Want For Christmas Is You’’, pe primul loc în Billboard Hot 100

Data: 17/12/2019 | Autor: .

“All I Want For Christmas Is You’’, pe primul loc în Billboard Hot 100

Celebrul cântec “All I Want For Christmas Is You’’,interpretat de Mariah Carey, a ajuns, în aceste zile, pentru prima dată pe locul 1 în Billboard Hot 100. Cântecul, lansat în urmă cu 25 de ani, a ajuns la peste 1 miliard de audiții, pe Amazon Music, la nivel internațional, relatează GadgetReport.ro

Lansat pe 1 noiembrie 1994, pe albumul “Merry Christmas”, “All I Want For Christmas Is You’’ nu a reușit, până acum, să devină number 1 în clasamentele muzicale din SUA.
Abia în aceste zile, cântecul a ajuns numărul 1 pe Amazon Music și a înregistrat peste 1 miliard de audiții, la nivel mondial, scrie Variety.com

Cântecul a primit, până acum, în cei 24 de ani de la lansare, șase Discuri de Platină de la RIAA.

Creșterea interesului pentru “All I Want For Christmas Is You’’ a fost pusă de experți, dincolo de sezonul de Crăciun, pe seama documentarului Amazon Music, lansat săptămâna trecută și intitulat “Mariah Carey Is Christmas: The Story of ‘All I Want for Christmas Is You’”.

Noul No.1 este al 19-lea al cântăreței Mariah Carey care a ajuns, astfel, să fie artistul solo cu cele mai multe cântece în Hot 100 și să ocupe a doua poziție, după Elvis Presley, în topul general al artiștilor prezenți în Hot 100 No.1, și înaintea legendarei trupe Beatles.

Interesant este că “All I Want For Christmas Is You’’ a fost desemnată, în cadrul unui sondaj din Marea Britanie, drept cea mai enervantă piesă de Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.