Allview isi trece tabletele pe Android 4.0

Data: 27/02/2012 | Autor: .

Allview Mobile anunta actualizarea sistemului de operare la Android 4.0 pentru gama de tablete AllDro Speed.  Actualizarea sistemului de operare va fi disponibila in cursul lunii martie pe website-ul producatorului.

Printre beneficiile pe care le aduce Android 4.0 se numara: posibilitatea de redimensionare a widget-urilor, interfata grafica imbunatatita care integreaza butoanele pentru functiile de baza: Home, Back si Recent Apps, accesare concomitenta a aplicatiilor deschise prin Home Screen, control sporit al traficului de date prin network data manage, introducere mult mai facila a textului, e-mail organizat in foldere, Wi-Fi direct, editor foto nativ, posibilitatea efectuarii apelurilor video prin aplicatii precum Skype sau Yahoo.

Prezentarea noului sistem de operare pe tabletele Allview va avea loc in aceste zile la Mobile World Congress de la Barcelona.

La eveniment, vizitatorii standului Allview vor interactiona cu reprezentantii companiei si vor avea posibilitatea de a cunoaste si testa portofoliul de produse: smarphone-uri Dual SIM, telefone Dual SIM si tabletele Allview AllDro Speed cu sistem de operare Android 4.0. De asemenea, acestia vor putea proba in premiera si cele mai noi prototipuri de produse Allview.