SkyTec. Cum sa schiezi in dormitor

Data: 24/02/2012 | Autor: .

Compania germana SkyTechSport Ski&Fit a dezvoltat un gadget care permite pasionatilor de schi sa practice acest sport in orice spatiu interior, chiar si in propriul dormitor.

Simulatorul vine cu un sistem de ski plasat pe o platforma si un display video pe care sunt afisate imaginile de pe partia virtuala. Echipamentul permite utilizatorilor sa se antreneze in conditii similare cu cele de pe partie, spun dezvoltatorii gadgetului.

Senzatiile sunt asigurate de un sistem de senzori care ofera experientele tipice schiatului, de la alunecarea diferita in functie de nivelul zapezii la hopurile de pe partii.

Sistemul poate simula orice conditii meteo, de la vremea frumoasa la ninsori abundente si viscol.

SkyTec este, in esenta, un aparat de fitness care asigura o combinatie de strength training si cardio, fortand muschii spatelui, picioarelor si abdomenului la fel ca in conditiile reale.

SkyTec vine in doua variante: President Lux – 5,5 m lungime, si Olymp simulator – 7,3 metri cu un display panoramic 3D. Urmeaza sa fie lansata, pana la finele anului, si o varianta mai mica, Leader Pro.

Pretul unui astfel de sistem variaza intre 20.000 si 100.000 dolari.

Primul SkyTec a fost instalat intr-o sala de sport dinBeverly Hills. Inchirierea costa 129 dolari cu discounturi semnificative pentru cei care cumpara 6,12, 24 sedinte.

Mai multe amanunte cititi pe site-ul oficial Daca credeti ca si prietenii dvs sunt interesati de aceasta stire, va invitam sa dati share sau like din butoanele de mai jos. Va multumim.