Allview a lansat o noua versiune a tabletei AllDro 2

Data: 21/11/2011 | Autor: .

Allview a lansat luni o noua versiune a tabletei AllDro 2. Noua versiune, cu 32 GB, permite si instalarea aplicatiei specializate Multiling, dedicata optimizarii modului de introducere a textului prin schimbarea tastaturii clasice a sistemului de operare Android si prin functia T9 de recunoastere a cuvintelor in limba romana. 

AllDro2 32 GB beneficiaza, printre altele, de un procesor Samsung Cortex A8 1GHz, de un slot microSD si de doua porturi fizice: HDMI si USB 2.0. Slotul microSD permite suplimentarea memoriei actuale cu inca 32GB cu ajutorul unui card de memorie, in timp ce prin portul USB tableta se poate conecta la orice calculator pentru transfer de date sau poate accesa dispozitive de stocare precum: hard disk extern sau memorie USB. Prin conexiunea HDMI fotografiile, videoclipurile si filmele cu subtitrare in limba romana din tableta pot fi vizualizate pe televizor la rezolutie FullHD.

De asemenea, noua versiune ofera posibilitatea instalarii aplicatiei Multiling din magazinul de aplicatii Allview – Aply Store care aduce prin schimbarea tastaturii un confort sporit in scriere si implicit in utilizarea tabletei. Aplicatia are o intreaga paleta de culori pentru tastatura, spatii de apasare mai mari pentru cifre si litere care reduc incidenta erorilor de tastare si dictionarul T9 care prin intuirea cuvintelor din limba romana diminueaza considerabil timpul de scriere.

Mai multe detalii despre tableta puteti citi aici

Tableta AllDro 2 este disponibila in trei versiuni, cu memorie interna de 4GB, 16GB si 32GB. Pachetul de vanzare, indiferent de versiune, cuprinde alaturi de tableta un cablu de date USB, un cablu OTG si o husa de protectie. AllDro2 32GB poate fi achizitionata prin intermediul site-ului www.allview.ro la pretul de 949 lei.

httpv://www.youtube.com/watch?v=607KK-XFu8M