Allview a lansat tableta „low-cost” AllDro 2 Wi-Fi 3G

Data: 18/08/2011 | Autor: .

Firma romaneasca Allview a lansat pe piata tableta  AllDro 2 care ruleaza sistemul de operare Android 2.2 si costa  749 de lei.  Tableta multi-tasking are un ecran de 8 inch in format 4:3, procesor Samsung ARM Cortex A8 1GHz si camera foto frontala. Se conecteaza la internet prin Wi-Fi si 3G.

Conexiunea 3G este optionala si se realizeaza prin atasarea unui modem 3G cu cartela SIM care are un plan de date activ.Pentru achizitionarea modemului si al pachetului de date utilizatorii pot alege din diversitatea serviciilor 3G oferite de catre operatorii mobili.Indiferent de modalitatea de conectare, tableta acceseaza continutul web prin browser-ul de internet preinstalat care deschide direct in interiorul paginilor: filme, animatii, aplicatii si orice alte fisiere care necesita suport Flash.

AllDro 2 dispune si de doua porturi fizice: HDMI si USB, prin care stabileste legatura cu alte aparate. Prin conexiunea HDMI, fotografiile, videoclipurile si filmele cu subtitrare in limba romana pot fi vizualizate pe televizor la rezolutie FullHD, in timp ce prin cardul micro SD, memoria interna de 4 GB poate fi extinsa pana la 32 GB. Prin conectivitatea USB 2.0, dispozitivul poate accesa dispozitive USB de stocare sau se poate conecta la orice PC pentru a transfera date.

httpv://www.youtube.com/watch?v=607KK-XFu8M&feature=player_embedded

AllDro 2 vine cu o serie de aplicatii preinstalate precum librarie de carti electronice, tv interactiv, ziare electronice etc. Insa, sistemul de operare Android 2.2 permite personalizarea acesteia cu alte sute de aplicatii si jocuri din Alllview Store si din alte magazine de aplicatii. De exemplu, prin instalarea unor aplicatii business tableta poate accesa protocoluri de tip “Remote desktop”. De asemenea, folosind microfonul incorporat si aplicatii dedicate precum Nimbuzz sau Fring, tableta permite realizarea convorbirilor audio prin Wi-Fi si 3G.

Tableta AllDro 2 poate fi achizitionata la pretul de 749 de lei. Pachetul de vanzare cuprinde alaturi de tableta un cablu de date USB, un cablu OTG, o husa de protectie si un creion capacitiv.

Mai multe detalii cititi aici.