Allview lanseaza un nou telefon dual SIM foarte ieftin

Data: 13/02/2012 | Autor: .

Allview a lansat luni un nou dual SIM in gama entry – M6 Stark. Telefonul vine cu m3 player stereo, radio FM, camera foto, conectivitate la internet prin GPRS si memorie externa de pana la 16 GB si costa numai 179 lei.

Terminalul are un design compact cu insertii metalice si vine in doua variante de culoare: negru si alb. Desi este un model entry, acesta dispune de conexiune la internet GPRS prin protocol WAP care ofera acces la pagini de stiri. De asemenea, M6 Stark substituie un MP3 player portabil datorita memorie extinse de pana la 16 GB prin microSD card, care poate stoca peste 5000 de melodii.

Suport multimedia al aparatului este completat de conectivitatea prin Bluethooth 2.1 care permite schimbul de fisiere cu alte terminale si de camera foto integrata de 1.3 MP . Fotografiile realizate se pot trimite prin MMS sau Bluetooth.

M6 Stark este disponibil in magazinele partenere si in mediul online la pretul de 179 lei. Mai multe informatii cu privire la modelul M6 Stark pot fi gasite accesand site-ul producatorului la adresa web: www.allview.ro