Allview lanseaza “Rabla” pentru gadget-uri

Data: 31/10/2011 | Autor: .

Firma romaneasca Visual Fan vrea sa isi fidelizeze clientii si le propune, mai nou, sa isi schimbe telefoanele, GPS-urile si laptopurile Allview printr-un program de reciclare in baza caruia isi pot achizitiona noi produse fara sa mai plateasca TVA, adica cu o reducere de 24%.

Programul incepe pe 1 noiembrie. Potrivit companiei, orice produs din gama Allview poate fi returnat la sediul din Brasov, personal sau prin curier prin completarea  formularului online, aflat pe site-ul www.allview.ro.

Totodata, in perioada 1 noiembrie – 05 decembrie 2011, prin programul de fidelizare „TVA inapoi” va fi gazduit pe pagina de Facebook Allview un concurs saptamanal care va putea fi accesat prin link-ul www.facebook.com/allview al carui castigator va primi de doua ori TVA-ul inapoi pentru produsul nou achizitionat.

Mecanismul detaliat al desfasurarii programului de fidelizare „TVA inapoi” poate fi consultat pe site-ul Allview la adresa www.allview.ro/servicii .

Allview a lansat recent, un nou model de netbook, APC N570 Dual Core, cu o configuratie interesanta si un pret destul de mic, de numai 1199 lei, dar si un primul sau smartphone Android din gama sa de telefoane – P1 AllDro.

Smartphone-ul Dual SIM ruleaza sistem de operare Android 2.2 are cu ecran multitouch capacitiv de 3,5′, conectivitate la internet prin Wi-Fi, GPRS si EDGE si un sistem de navigatie GPS. Pretul telefonului este de 649 lei.

Produsele vandute de Allview sunt asamblate in China.