Polar Concept – automobilul ideal pentru la iarna

Data: 31/10/2011 | Autor: .

Vine iarna si pentru soferi incepe cea mai proasta perioada a anului. In Romania, sa circuli pe drumurile publice cu masina este o adevarata aventura, chiar si cu cauciucuri de iarna.

Vestea si mai rea este ca urmatoarele luni vor aduce ninsori puternice, specialistii in meteorologie din Marea Britanie estimand ca va fi una dintre cele mai grele ierni din ultimii 50 ani.

Asa ca pregatiti-va cu cauciucuri, lopeti, lanturi si toatele cele necesare pentru a intampina sezonul hibernal. Daca aveti bani si nu aveti ce face cu ei, va puteti comanda si un vehicul special pentru iarna extrema.

A fost imaginat de designerul Juha Pekka Rautio special pentru asistenta de urgenta la Polul Nord, insa s-ar putea sa avem nevoie de el si in Romania.

Masina, dotata cu un motor puternic, de 3000 cmc, beneficiaza de cauciucuri speciale, suspensii active, o izolatie perfecta pentru a rezista la multe grade sub zero si un sistem de navigatie prin satelit, capabil sa te duca in orice conditii meteo catre o destinatie mai calda.