Allview oferă un telefon la schimb cât timp smartphone-ul e în service

Data: 20/05/2016 | Autor: .

Allview oferă un telefon la schimb cât timp smartphone-ul e în service

Allview a lansat două noi servicii, Service Phone si 12 days commitment, care oferă clienţilor posibilitatea de a-şi repara telefoanele în 12 zile, iar în timpul reparaţiei vor primi un smartphone pe care să-l folosească gratuit.

Serviciul 12 days commitment garanteaza un termen maxim de 12 zile calendaristice pentru remedierea oricarei defectiuni a unui produs Allview. In cazul in care reparatia se prelungeste peste acest termen, terminalul va fi inlocuit cu unul nou. Daca produsul nu mai este disponibil in oferta , utilizatorul va primi un model cu specificatii similare.

Iar prin Service Phone, clientii Acare isi vor aduce telefoanele pentru reparatii vor primi la schimb un alt telefon pe care-l vor putea utiliza cat timp terminalul lor se va afla in service.

Cele doua servicii vor fi disponibile de saptamana viitoare pentru clientii care ajung in urmatoarele centre Diangi Group: Bucuresti sectorul 6, pe Bdul. Iuliu Maniu nr. 71 si Bdul Timisoara nr. 92, iar in Brasov pe str. Brazilor nr. 61. Dupa perioada de testare, programul ar putea fi extins si in cadrul celorlalte locatii partenere.