Allview P5 PRO. Cum arată cel mai nou smartphone românesc

Data: 15/01/2016 | Autor: .

Allview P5 PRO gadgetreportAllview a lansat vineri smartphone-ul Allview P5 PRO, un telefon Dual-SIM promovat drept cel mai accesibil dispozitiv 4G compatibil cu toate retelele de telefonie din Romania. Din punct de vedere tehnic, telefonul este unul decent, destinat unui utilizator fără pretenţii de flagship.

Allview P5 PRO are un design compact si, datorita dimensiunilor si greutatii sale reduse, este usor de utilizat cu o singura mana.

Smartphone-ul este echipat cu un ecran IPS LCD de 4,5 inch, un procesor Quad Core, 1GB memorie RAM, iar memoria Flash de 8GB poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 128GB.

Allview P5 PRO gadgereport.ro 2Telefonul ruleaza Android™ 5.1, Lollipop, asigurand utilizatorului o experienta placuta in folosirea aplicatiilor multiple.

„Allview P5 PRO este un terminal potrivit pentru activitatile de zi cu zi, dar si pentru divertisment, fiind compatibil cu toate retelele 4G ale operatorilor locali de telefonie”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Telefonul are o camera principala de 5MP, dotata cu Autofocus si LED flash si dispune de functii menite sa imbunatateasca fotografiile, precum HDR. Mai mult, imaginile pot fi decupate sau editate direct pe telefon pentru a obtine efectele dorite.

Smartphone-ul Allview P5 PRO este disponibil pe baza de precomanda incepand din 15 ianuarie la pretul de 499 lei iar livrarile vor incepe din 11 februarie.

Clientii care doresc sa achizitioneze smartphone-ul P5 PRO pot beneficia de un voucher de reducere de 150 de lei, daca se inscriu pana in 24 ianuarie in aplicatia dedicata de pe pagina de Facebook Allview Mobile. Telefonul il puteti cumpara de AICI.

SPECIFICATII TEHNICE

Smartphone Dual SIM 4G Dual Mode, FDD si TDD
Display: 4,5’’ IPS 854×480 px
Procesor Quad Core
Procesor grafic Mali 400
Memorie Flash: 8GB, extensibila prin card MicroSD de pana la 128GB
Memorie RAM: 1GB
Camera principala: 5MP Autofocus, LED Flash
Camera frontala
Sistem de operare: Android™ 5.1, Lollipop

ALLVIEW P5 PRO