ALLVIEW P6 PRO. Cum arată noul smartphone lansat de braşoveni

Data: 5/11/2015 | Autor: .

Allview P6 PRO (1)

Allview a lansat smartphone-ul ALLVIEW P6 PRO, un gadget 4G destul de bine inchegat, cu dotari decente şi un look in noile tendinte, la un preţ de 749 lei.

ALLVIEW P6 PRO vine cu un display de 5 inch HD IPS, subțire, cu margini ușor rotunjite. Grație funcției „Smart awake”, ecranul se deblochează la dubla atingere, iar desenarea unei simple litere pe ecran conduce direct către aplicația dorită.

Allview P6 PRO (2)P6 PRO dispune de un procesor Quad Core pe 64-bit și o soluție grafică Mali T720 care asigură o utilizare optimă a smartphone-ului. Memoria Flash de 8GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB. Dispozitivul rulează sistemul de operare, Android 5.1, Lollipop.

Camera principală cu Autofocus BSI oferă o rezoluție de 8MP, filmează la rezoluție HD și cu ajutorul LED Flash-ului capturează imagini calitative chiar și în condiții de iluminare scăzută. Deschiderea diafragmei f/2.0 permite trecerea și captarea unei cantități mai mari de lumină către senzor, pentru fotografii mai luminoase fără alte artificii.

Allview P6 PRO (3)(1)Camera frontală de 5MP va fi cu siguranță apreciată de amatorii de selfie-uri și de apeluri video.

ALLVIEW P6 PRO dispune de o baterie Sony de 3140mAh care oferă până la 392 de ore în stand-by și 820 de minute de convorbire. Cu toate că acumulatorul încorporat are o capacitate considerabilă, grosimea telefonului nu depășește 8,1 mm. Încărcătorul de 2A împreună cu tehnologia Fast charging integrată permite o încărcare completă în mai puțin de două ore.

P6 PRO este un device ce oferă conectivitate 4G în standardele TDD și FDD pe ambele cartele SIM-uri încorporate. Viteza de download ajunge până la 150Mbps.

Telefonul beneficiază de o incintă acustică cu radiator pasiv, pentru un nivel crescut al sunetului si calitate maximă a redării. În plus, smartphone-ul P6 PRO este dotat cu un difuzor de tip dual voice coil, de mari dimensiuni, cu două bobine care lucrează în tandem. Pe lângă acestea, telefonul beneficiază de unul dintre cele mai avansate amplificatoare digitale de tip NXP.

ALLVIEW P6 PRO poate fi achiziționat prin precomandă începând de astăzi, 5 noiembrie, iar livrările vor fi efectuate după 13 noiembrie. Prețul telefonului este de 749 lei.