Allview P7 PRO. Un smartphone cu Android 6.0, la 699 lei

Data: 20/09/2016 | Autor: .

Allview P7 PRO. Un smartphone cu Android 6.0, la 699 leiAllview a anuntat lansarea noului smartphone Allview P7 PRO, un telefon 4G din gama medie, cu ecran de 5 inchi, cameră principală de 8MP şi prețul de 699 lei. Smartphone-ul este echipat cu procesor Quad Core și rulează Android 6.0, relatează GadgetReport.ro

Smartphone-ul Allview P7 PRO atrage atenția prin design-ul glossy şi forma sa ușor arcuită, alături de marginile finisate în unghiuri înclinate care îi oferă dispozitivului o bună prindere și stabilitate în utilizare. Display-ul IPS HD de 5 inch este realizat prin tehnologia On-Cell și este protejat de zgârieturi prin Asahi Glass.

02_il_vei_remarca_dintr-o_privire-min

Allview P7 PRO are 2GB memorie RAM, iar memoria Flash de 16GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB. Smartphone-ul este echipat cu procesor Quad Core și rulează Android™ 6.0, Marshmallow. Terminalul oferă conectivitate 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD.

Telefonul are o cameră principală de 8MP cu Autofocus și funcțiile Image PRO, care se adaptează fiecărui cadru: Mod profesionist, Panorama, GIF, Time Lapse, Recunoaștere Text ș.a.
Camera frontală de 5MP dispune de Screen Flash, o opțiune care permite realizarea de selfie-uri clare și luminoase chiar si pe timp de noapte sau în condiții de iluminare scăzută.
În materie de sunet, P7 PRO oferă un sistem audio DTS încorporat.
Smartphone-ul P7 PRO este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi, 20 septembrie la prețul de 699 lei iar livrările vor începe din 14 octombrie.

04_in_mare_viteza-min

Mai multe detalii aflaţi de pe site-ul oficial, de unde îl şi puteţi precomanda.

Smartphone Dual SIM 4G Dual Mode, FDD si TDD
Display: 5’’ IPS HD 1280×720 px, OnCell, Full Lamination
Procesor: Quad Core
Memorie RAM: 2GB
Memorie Flash: 16GB, extensibila prin card MicroSD pana la 128GB
Sistem de operare: Android™ 6.0, Marshmallow
Camera principala: 8MP Autofocus, rec. Full HD1080p
Camera frontala: 5MP
Image PRO: Mod Profesional, Panorama, GIF, Time Lapse, Mod nocturn, Recunoastere Text, Memo, Infrumusetare fata
Office mobile
Sistem audio DTS
Gesturi inteligente
Lumea copiilor
Cameleon