Allview P9 Energy S. Cum arată telefonul romanesc pentru #superselfie

Data: 19/10/2017 | Autor: .

Allview P9 Energy S. Cum arată telefonul romanesc pentru #superselfieAllview a lansat smartphone-ul P9 Energy S, un telefon care se remarcă prin camera frontală de 13 MP, dedicată selfie-urilor, și bateria de 5000 mAh ce asigură o autonomie sporită. Allview P9 Energy S este disponibil la precomandă la prețul de 1299 de lei, relatează GadgetReport.ro

Allview P9 Energy S are un design slim, de numai 8,9 mm, evidențiat de carcasa metalică, şi un ecran IPS Full HD de 5,5”. Eecranul 2.5D este protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi. Pentru securitatea informațiilor, terminalul este echipat cu un senzor frontal de amprentă, rapid și ușor de utilizat.

La capitolul hardware, P9 Energy S include un procesor Octa Core, susținut de o memorie RAM 3GB și o memorie Flash 32GB. Telefonul beneficiază de un slot 3 în 1: 2 sloturi pentru SIM-uri ce îți oferă conectivitate 4G Dual Mode, în ambele standarde FDD si TDD, și slot pentru card microSD.

Marele avantaj al telefonului îl reprezintă camera frontală de 13MP, dotată cu LED flash, despre care compania afirmă că asigură selfie-uri luminoase, chiar și pe timp de noapte sau în momentele cu iluminare scăzută. Funcția de înfrumusețare a feței uniformizează culoarea pielii și accentuează detaliile care avantajează utilizatorul.

De asemenea, camera principală este tot de 13MP și este prevăzută cu PDAF (Phase Detection Auto Focus), pentru focalizare rapidă în cazul fotografiilor realizate în mișcare.

Acumulatorul P9 Energy S oferă o autonomie de până la 403 de ore în stand-by și aproape 22 de ore de convorbire. O încărcare de doar 10 minute echivalează cu 90 de minute de convorbire, 50 de minute de browsing sau peste 1760 de selfie-uri realizate.

Telefonul include şi o funcție telecomandă, prin aplicația Peel Remote și infraroșul integrat, alături de aplicaţia FastPass, dezvoltat împreună cu Google™ și MediaTek.

P9 Energy S poate incarca si alte dispozitive cu energia sa. Foloseste un cablu OTG si smartphone-ul tau devine Power Bank pentru alte device-uri. In plus, conectand 2 telefoane, poti transfera rapid fisiere intre ele.

P9 Energy S costă 1299 de lei. Mai multe detalii despre noul telefon veți găsi pe pagina de produs P9 Energy S.