Allview QLED 50ePlay6100-U. Cum arată primele televizoare QLED cu Android TV

Allview anunță extinderea gamei de televizoare ePlay cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat, cu noi modele QLED. Smart TV-urile Allview QLED dispun de tehnologia de imagine Quantum Dot, capabilă să redea 100% volumul de culoare.  Gama Allview QLED include paneluri cu tehnologia Quantum Dot pentru a reda precis culorile, detaliile adevărate ale vieții fiind expuse într-un mod real și cu un contrast ridicat.

Noua generație de Smart TV-uri Allview QLED beneficiază de una dintre cele mai avansate tehnici de analiză și procesare a imaginilor, MStarACE-PRO, ce are la bază tehnologii inovatoare pentru optimizarea procesării de culoare: Superior Clear Multi-Directional MStar Advanced Color Engine, MStar Graffito Color Manager și Color Stain Removal Technology. Astfel, televizoarele Allview QLED oferă imagini ce transmit cu exactitate emoția fiecărui cadru, trăirea fiecărui subiect și culorile fiecărui detaliu.

Contrastul și luminozitatea au fost optimizate pentru o redare cât mai fidelă a conținutului, prin utilizarea unor tehnologii menite să creeze echilibrul perfect între contrast ridicat, lumină și culoare: Real-Time Content Adaptive Contrast Enhancement with Chroma Compensated, Ultra-Contrast Dimming și MaxVivid. Scenele întunecate cu nuanţe de negru profund, îşi păstrează nivelul original de detaliere, iar orice lumină, umbră, sclipire, contrast și reflexie contribuie la realizarea unei experiențe de vizionare captivante.

Noua generație de Smart TV-uri Allview QLED menține panelurile gamei ePlay cu tehnologia VA (Vertical Alignment), ce oferă o creștere a ratelor de contrast cu până la 400% și a uniformității nivelului de negru cu 200% față de tehnologia IPS.

Procesorul Video MStar High Performance conține o serie de tehnologii menite să asigure optimizarea procesării video precum: conversia frame rate-ului la valori superioare, sistemul avansat de control al luminii de fundal în funcție de conținutul imaginilor, dar și tehnologiei menite să îmbunătățească timpii de răspuns ai imaginii și reducerii efectului de blur pentru imaginile aflate în mișcare.

Tehnologia HDR 10 integrată pe noile modele Allview QLED oferă o imagine cât mai naturală și îl ajută pe utilizator să se transpună în mijlocul acțiunii, datorită inovaţiilor în ceea ce privește contrastul și culoarea. Caracteristica HDR10 oferă imagini mult mai realiste şi mai naturale, mai apropiate de modul de percepere a realității.

Experiența  Android TV™

Cele mai noi modele de Smart TV-uri Allview QLED au la bază platforma Android TV™ ce oferă utilizatorilor o multitudine de funcționalități și beneficii: acces la internet și la cel mai mare magazin de aplicații – Google Play, interconectarea cu dispozitivele IoT compatibile, integrarea asistentului vocal Google Assistant, update-uri de securitate regulate precum și upgrade la versiuni superioare de soft, toate acestea cuprinse într-o interfață intuitivă și ușor de utilizat.

Design și conectivitate

Designul versatil și aproape fără rame, permite televizorului să se integreze în orice decor. Carcasa metalică îmbracă frame-ul subțire din aluminiu, iar ecranul care se întinde de la o margine la alta se armonizează perfect cu stilul încăperii în care este poziționat. Noile modele Allview QLED sunt disponibile în două nuanțe: negru și argintiu.

Telecomanda smart este optimizată pentru o utilizare simplă și o căutare cât mai rapidă a conținutului. Funcția Bluetooth permite conectarea la televizor în mod facil și rapid, în timp ce funcția Voice control oferă o experiență hands-free doar prin simpla rostire a comenzilor. Butoanele dedicate pentru Netflix, YouTube și Google Assistant permit utilizatorului să acceseze o selecție vastă de conținut, printr-o singură apăsare de buton.

În ceea ce privește conectivitatea, utilizatorii beneficiază de o selecție solidă de porturi. Printre dotările oferite amintim 4 porturi HDMI, 3 porturi USB, slot CI+, ieșire audio digitală (optică), jack 3.5 mm pentru căști precum și conectivitate Wi-Fi dual-band și Bluetooth 5.0.

Disponibilitate și preț

Gama Allview QLED include 2 modele, cu diagonale de 126 cm (50”), respectiv 165 cm (65”). Versiunea de 50” este disponibilă începând de azi, urmând ca cea de 65” să fie disponibilă de la jumătatea lunii octombrie. Prețul recomandat de vânzare este de 2499 lei, respectiv  de 3499 lei pentru modelul 65”, iar în perioada de precomandă 01-05 octombrie se oferă cadou un smartwatch Hybrid S. Pentru mai multe informații despre noua gamă Allview QLED vă invităm să accesați: www.allview.ro/qled

 

TV QLED 50ePlay6100-U
Tip LED
Tip ecran Plat
Tip TV Smart
Tip panel VA
OS 9.0 Android TV
Flash 8GB
RAM 1.5GB
CPU Cortex A55 Quad Core
Limbi Meniu RO,HU,EN,FR,DE,IT,NL,ES,…
Audio
Sistem audio Stereo
Ieșire sunet (RMS) 2x 10W
Egalizator Utilizator/Standard/Dinamic/Sport/Film/Muzică/Știri
Mod surround Da
Dolby Audio Da
AVC Da
Video
Diagonală 126 cm (49.5″)
Rezoluție 4K UHD
Rezoluție (pixeli) 3840×2160
Aspect imagine 16/9
Unghi de vizibilitate 150/160°
Luminozitate 300 cd/mp
Contrast nativ 5000/1
Tehnologie display QLED
HDR 10 Da
Tuner
Tuner analogic Da
Tuner digital DVB-C
DVB-T/T2
Intervale de frecvență recepționate ATV:47.25MHz~865.25MHz
DVB-C: 50 MHz ~ 858 MHz                                       DVB-T: 174 MHz ~ 230 MHz, 470 MHz ~ 860 MHz
Conectori
Intrare DVB T/T2/C 1x IEC conector pentru DVB-T/T2/C/analog
HDMI 4
USB 3
Slot CI+ Da
Ieșire audio digitală 1 x optic
Ieșire căști Da
LAN Da
Intrare AV Da mini
Alte specificații
WLAN IEEE802.11a/b/g/n/ac
BT Da V5.0
ATV standard Video PAL/SECAM  Audio BG/DK/I
Mod imagine Utilizator/Standard/Sport/Film/Joc/Economisire energie
Format imagine Auto/16:9/4:3/panorama/zoom
Media Player integrat Da
Redare fișiere video Formate multiple
Redare fișiere audio Formate multiple
Aplicații preinstalate Netflix/Prime Video/Youtube/Google Play Movies & TV/Google Play Store/Google Play Music/Google Play Games/MMP
Funcții speciale EPG, HDMI CEC , HDMI ARC, HBBTV
Alimentare AC 100-240V, 50/60Hz
Consum de energie <138W
Conținut pachet TV, Telecomanda, Cerificat de garantie, Manual de utilizare, Stand
Culoare Negru
Greutate 11kg
Dimensiuni (W x D x H) cu stand 1113x230x703mm
Dimensiuni (W x D x H) fără stand 1113x60x641mm
Garanție tehnică 24 luni