Allview vinde o priza inteligenta. O poţi controla prin telefon

Data: 3/03/2017 | Autor: .

Allview vinde o priza inteligenta. O poţi controla prin telefonVisual Fan, compania care deține brandul Allview, lansează prizele inteligente wireless, care completează sistemul smart home lansat în decembrie. Cu o priza inteligenta, utilizatorii sistemului Allview Smart Home vor putea controla alimentarea cu energie a electronicelor și electrocasnicelor, de la distanță, prin intermediul aplicației instalate pe telefonul mobil, relatează GadgetReport.ro

Prizele inteligente funcționează wireless și oferă posibilitatea de a controla alimentarea cu energie electrică, via internet. Noile prize contribuie la economii importante de energie și pot oferi informații despre nivelul de consum electric în timp real.

Priza electrică mobilă wireless Allview Smart Home alimentează cu energie aparate care consumă până la 2500W. Atunci când sarcina este supraîncărcată, priza wireless va opri în mod automat alimentarea dispozitivelor conectate. Componentele sistemului Allview Smart Home sunt disponibile atât prin intermediul retailerilor Altex, MediaGalaxy și eMAG, cât și pe website-ul www.allview.ro .

În formulă completă sistemul Allview Smart Home va include un număr de senzori, o oglindă inteligentă și o cameră cu rol de unitate centrală denumită Allview SmartCam. Senzorii pot fi controlați de pe smartphone sau tabletă prin intermediul aplicației Android dezvoltate de Allview.

Priza mobilă wireless este disponibilă pe website-ul www.allview.ro începând de astăzi, la prețul de 299 de lei.
Mai multe informații despre Allview Smart Home pe www.allviewsmarthome.ro