Allview Viper V5. Un smartphone cu ecran mare și un preț imbatabil!

Data: 23/03/2021 | Autor: .

Allview Viper V5 este primul model din gama  Viper cu Android 10 (ediția Go) și 2GB RAM. Telefonul are un ecran IPS de 6,26″ și design water-drop, conexiune 4G, cameră duală și costă, atenție, numai 399 lei.

Designul plăcut, ergonomic și marginile rotunjite ale lui Viper V5 oferă utilizatorilor confort ridicat și control rapid asupra device-ului. Senzorul de amprentă este poziționat intuitiv în partea din spate a telefonului și asigură acces imediat la conținut.

Ecranul IPS cu diagonala de 6,26” permite o capacitate maximă de vizualizare, datorită design-ului water-drop. Astfel, utilizatorii se pot bucura pe de o parte de o suprafață de vizualizare mare, iar pe de altă parte beneficiază de mobilitate, ținând telefonul confortabil într-o singură mână.

Nuanța Ocean Blue a noului model Viper V5, accentuată de efectul gradient, denotă strălucire și scoate în evidență liniile slim ale acestuia. Tehnica inovatoare folosită în procesul de vopsire a carcasei îi conferă acesteia pe întreaga suprafață, aspect de sticlă 3D în adâncime și device-ului o notă de eleganță și rafinament.

Allview Viper V5, cu Android 10 Go Edition

 Noul model Allview Viper V5 integrează un sistem de operare sigur, stabil, rapid și optimizat. Suita de aplicații Android 10 Go necesită cu până la 50% mai puțin spațiu de stocare, oferă randament optim în raport cu configurația hardware și un consum de date mobile redus, ce garantează o experiență de utilizare mai bună.

Viper V5 are o baterie de 3850 mAh, ce oferă o autonomie de până la 1000 minute în convorbire.

Disponibil la precomandă

Noul model Allview Viper V5 este disponibil la precomandă pe www.allview.ro, începând de astăzi, la prețul de 399 ron. Astfel, clienții ce vor comanda noul device în perioada 23 – 30 martie 2021, vor beneficia de o reducere de 200 lei, aplicată prețului de lansare de 599 lei. Mai multe detalii despre noul model veți găsi pe pagina de produs Viper V5.