Allview Visual 360. O cameră video care filmează la 360 de grade

Data: 15/10/2016 | Autor: .

 

Allview Visual 360. O cameră video care filmează la 360 de gradeAllview a lansat prima cameră care filmează la 360 de grade. Allview Visual 360 înregistrează video în Full HD, iar imaginile pot fi văzute cu ochelarii Visual VR sau direct pe smartphone, prin glisarea imaginilor, relatează GadgetReport.ro

Camera Allview Visual 360 dispune de două lentile poziționate în fața și în spatele dispozitivului. Fiecare lentilă capturează imagini de 180° pe verticală și orizontală, iar impreună acestea formează un câmp de 360 de grade, fără unghiuri moarte. Imaginile Visual 360° vor fi stocate pe un card microSD de până la 32GB.

allview-visual-360-2Prin intermediul aplicației dedicate Visual 360°, utilizatorii vor putea controla camera direct de pe smartphone: vor putea opta pentru fotografii sau înregistrari video, vor obține o previzualizare a imaginilor și vor avea informații asupra duratei de înregistrare sau statusul acumulatorului.

Înregistrările realizate de Allview Visual 360 vor putea fi urmărite cu ajutorul echipamentelor care explorează realitatea virtuală, cum sunt ochelarii Visual VR sau direct pe smartphone, prin glisarea imaginilor. Terminalele dotate cu senzor giroscopic permit vizualizarea din mai multe unghiuri odată cu mișcarea dispozitivului.

allview-visual-360-2-600x325Camera Allview Visual 360 are inclus în pachetul de comercializare un trepied pentru fixare și manevrare cât mai ușoară. Separat, utilizatorii pot alege accesorii diverse ce fac posibilă utilizarea Visual 360° în diferite împrejurări: carcasă rezistentă la apă, selfie stick, telecomandă tip ceas, suport pentru fixare pe casca, încărcător auto și altele.

Camera Allview Visual 360  este disponibilă pe bază de precomandă la prețul de 799 lei, iar livrările vor începe din 21 octombrie. Clienții care vor achiziționa produsul de pe site-ul allview.ro vor primi cadou o pereche de ochelari Visual VR.