Allview X3 Soul PRO. Primul telefon românesc lansat la MWC 2016

Data: 22/02/2016 | Autor: .

Allview X3 Soul PRO gadgetreport.ro

Braşovenii de la Allview au lansat luni la Mobile World Congress de la Barcelona  (MWC 2016) smartphone-ul Allview X3 Soul PRO. Flagship-ul celei de-a treia generații de smartphone-uri Allview are specificaţii de ultimă generaţie şi un preţ de 1.999 lei.

Allview X3 Soul PRO este un smartphone unibody realizat din aluminiu și măsoară numai 7 mm grosime. Spatele smartphone-ului este protejat în totalitate printr-o singură bucată de metal, aspect care reprezintă o premieră pentru dispozitivele Allview.

Terminalul include un ecran 5,5 inch AMOLED Full HD, acoperit cu sticla 2.5D.Touchscreen-ul este integrat in structura display-ului grație tehnologiei On-cell, contribuind astfel la diminuarea grosimii ansamblului și oferind unghiuri largi de vizualizare. Ecranul e protejat de zgârieturi prin Corning Gorilla Glass 3.

X3 Soul PRO este echipat cu procesor Helio P10 Octa Core, care distribuie nucleele pe două frecvențe: 4 nuclee cu frecvența 1.95GHz și restul de 4 cu 1.15GHz. Smartphone-ul dispune de 4GB memorie RAM. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 128GB în regim Single SIM. Android™ 6.0 Marshmallow aduce suport pentru noile tehnologii și securitate sporită pentru aplicațiile pe care le rulează.

 

Conectivitatea 4G Cat 6 asigură viteze duble față de standardul 4G Cat 4. Utilizatorii vor profita de viteze de download de până la 300Mbps grație conectivității 4G Dual Mode, în standardele TDD și FDD, alternativ, pe ambele SIM-uri încorporate.

Senzorul frontal de amprentă Easy Fingerprint aduce un plus de siguranță informațiilor stocate în telefon. Astfel, dispozitivul oferă posibilitatea înregistrării mai multor amprente iar ulterior, deblocarea telefonului poate fi posibilă numai după identificarea acestora.

Allview X3 Soul PRO gadgetreport.ro 2

O premieră este și funcția Multilevel Touch menită să recunoască nivele diferite de presiune exercitate asupra display-ului pentru a scurta calea spre aplicațiile cele mai utilizate. Spre exemplu, o atingere ușoară va deschide aplicația dorită iar o atingere mai puternică va conduce utilizatorul direct în meniul aceleiași aplicații.

Camera principală de 16MP cu Laser Focus și LED Flash este prevăzută cu 6 lentile și protecție din safir pentru o rezistență sporită la zgârieturi. Tehnologia Laser Focus de ultimă generație asigură autofocus rapid, la o calitate mult îmbunătățită în comparație cu varianta clasică. Laserul înregistrează distanța până la obiectul fotografiat și oferă claritate chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Deschiderea diafragmei f/1.8 contribuie de asemenea la imagini luminoase, pline de culoare, chiar și atunci când lumina nu este cea mai potrivită. În plus, tehnologia Isocell reduce semnificativ interferența între culori, acestea fiind reproduse în imagini la un grad ridicat de fidelitate.

Aplicația camerei oferă posibilități ingenioase de a surprinde fotografia perfectă chiar și în cele mai solicitante ipostaze: Mod profesionist, Super Zoom 4x, Time lapse, Slow motion, Text editor, GIF, Polaroid PDF. În plus, funcția Super Foto capturează imagini cu dimensiune de 5 ori mai mare decât maximul rezoluției datorită unui inovator algoritm de procesare. Amatorii de selfie-uri au la dispozitie camera frontală cu rezoluție de 8MP.

Allview X3 Soul PRO gadgetreport.ro 3

Acumulatorul de 3000mAh de tip SDI asigură o autonomie considerabilă raportată la grosimea redusă a dispozitivului, performanță obținută datorită optimizării OS, procesorului de ultimă generație capabil de performanțe ridicate cu un consum optim de energie și display-ului de tip AMOLED. Acumulatorul asigură 920 de minute de convorbire și până la 300 ore în stand-by. Activarea sistemului inteligent de economisire va asigura autonomie sporită.

X3 Soul PRO va fi disponibil în trei variante de culori: auriu, gri și mocha gold. Smartphone-ul X3 Soul PRO este disponibil de astăzi, pe bază de precomandă, la prețul de 1.999 lei iar livrările vor începe la sfârșitul lunii aprilie.

X3 Soul PRO – SPECIFICATII

Smartphone Dual SIM
Conectivitate LTE – FDD si TDD, Cat 6, DL pana la 300Mbps
Design slim, metallic
Senzor de amprenta frontal
Multilevel Touch
Display 5,5” Amoled® FullHD 1920x1080px, ONCELL, 2.5D
Corning® Gorilla® Glass 3
CPU: Octa Core Helio P10, 4×1.95GHz + 4×1.15GHz
GPU: Mali-T860
OS: Android™ 6.0, Marshmallow
Memorie RAM: 4GB
Memorie Flash: 64GB, suporta card microSD de pana la 128GB in regim single SIM
Camera principala 16MP Laser Autofocus, f/1.8, 6 lentile, Isocell, PDAF, filmare Full HD, Super Foto, Super Zoom, mod professional, GIF, Time lapse, Slow Motion, Macro, Polaroid
Camera frontala 8MP
Galerie privata, folder special de reciclare imagini sterse
DTS, Gesture mode
USB tip C
Lumea copiilor – meniu special pentru copii
Baterie SDI 3000 mAh, mod inteligent economisire energie