Angry Birds Space scrie istorie. 10 milioane de download-uri

Data: 27/03/2012 | Autor: .

Noul joc Angry Birds Space, lansat joia trecuta, a inregistrat peste 10 milioane de download-uri in primele trei zile, a anuntat producatorul jocului, Rovio, pe Twitter. Jocul are, astfel, cel mai spectaculos debut din istorie.

In “Space”, jucatorul trebuie sa arunce pasari printre planete, iar miscarile sunt influentate de lipsa gravitatiei.  Jocul vine cu noi pasari, total diferite fata de versiunile anterioare, si care au super-puteri.

In cele 60 de nivele, Angry Birds Space aduce si noi “artificii”, de la posibilitatea de a vedea miscarile in slow-motion la derularea imaginilor cu “viteza luminii”.

Jocul este disponibil pentru 0.99 dolari in App Store pentru iPhone si iPod touch. Versiunea pentru Mac costa 4.99 dolari si poate fi descarcata din Mac App Store.

Pentru Android, jocul este gratuit in varianta cu publicitate inclusa. Varianta fara reclame costa 0.99 dolari. Mai exista o versiune HD pentru tabletele Android in Amazon Appstore la 2,99 dolari.

De la debutul din 2009, jocul Angry Birds a fost descarcat in peste 700 milioane de exemplare si este jucat, zilnic, de peste 130 milioane de oameni. Cititi aici istoria jocului Angry Birds Space, prezentata de GadgetReport.ro