Se pregateste jocul Mad Men? Cum arata serialul in varianta 8 bit

Data: 26/03/2012 | Autor: .

Unul dintre cele mai apreciate seriale ale ultimilor ani, Mad Men, creat in 2007 de Matthew Weiner si difuzat de postul AMC, a revenit pe 25 martie in SUA cu un episod de 2 ore ce prefateaza seria a 5.

Cu aceasta ocazie, pe internet a aparut un teaser al unui presupus joc ce porneste de la povestea din celebrul serial de televiziune. Imaginile in varianta 8 Bit aduc aminte de primele jocuri din anii 80.

Nu este foarte clar daca, dincolo de acest experiment video, am putea vedea un astfel de joc. Ramane de vazut.

Pentru fanii serialului, se anunta insa vremuri bune. Dupa ce au asteptat aproape un an si jumatate seria a 5-a, acesta a debutat aseara la AMC.

Productia serialului a ajuns la 2,5 milioane de dolari pe episod insa audientele sunt pe masura. 3 milioane de americani au urmarit fiecare episod din cele 4 serii difuzate pana acum in care joaca January Jones, Christina Hendricks, Jon Hamm sau John Slattery.

Pentru cei care nu stiu povestea, Mad Men prezinta aspecte din viata unor angajati din industria de publicitate din anii ’60, personajul principal fiind Don Draper (Jon Hamm).

Serialul, difuzat in peste 70 de tari, a castigat numeroase premii, printre care 15 Premii Emmy si 4 Globuri de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune si pentru cel mai bun actor intr-o drama (Jon Hamm).

Nu se stie cand vom vedea noua serie in Romania. Pentru cei nerabdatori, episoadele vor putea fi descarcate, mai devreme, de pe site-urile de torenti. Serialul va mai avea inca 2 sezoane pana la final.