AOC AGON AG251FG, cel mai rapid monitor de gaming

Data: 30/05/2017 | Autor: .

AOC AGON AG251FG, cel mai rapid monitor de gaming

AOC AGON AG251FG oferă o rată de refresh de 240Hz, un timp de răspuns de 1ms și NVIDIA ULMB pentru reducerea efectului de motion blur. Pe lângă timpul ridicat de răspuns oferit de NVIDIA G-SYNC, ecranul include funcţiile AOC Shadow Control și ergonomicul AOC Ergo Dial Base, relatează GadgetReport.ro

AOC afirmă că modelul AGON AG251F este cel mai rapid monitor de gaming NVIDIA G-SYNC de până acum.

­AOC AGON AG251FG dispune de un ecran TN Full-HD de 24.5 inch (format 16:9, 1920 x 1080 pixeli), care are o dimensiune mai mare decât formatul obișnuit folosit în competițiile esports, de 24 inch.

Tehnologia G-SYNC sincronizează rata de refresh a ecranului, de 240Hz, cu plăcile grafice GPU pentru a elimina întreruperile și pentru a minimaliza fenomenul de stuttering, precum și input lag.

Timpul de răspuns de 1ms al monitorului și NVIDIA ULMB reduc la minimum, de asemenea, distorsionarea imaginii și reflexiile, astfel încât jucătorii să se poată bucura de imagini clare chiar și în situațiile cele mai rapide.

Pentru a preveni oboseala ochiului în timpul sesiunilor lungi de joc, tehnologia AOC Flicker Free reduce fenomenul de flickering, iar modul AOC Low Blue Light reduce potențiala lumina albastră dăunătoare cu unde de scurtă durată.

Pentru un avantaj suplimentar în mediile de joc întunecate, opțiunea AOC Shadow Control permite jucătorilor să lumineze zonele extrem de întunecate fără să afecteze restul ecranului.

AOC AGON AG251FG include sistemul AOC Ergo Dial Base, care permite ajustarea pe înălțime şi înclinare, alături de un suport retractabil pentru căști și un mâner ce facilitează transportul.

AOC AGON AG251FG este disponibil pe piață începând cu august 2017. Prețul recomandat este de 2679 lei.