AOC lansează un monitor curbat pentru jocuri

Data: 20/01/2016 | Autor: .

monitor AOC

AOC a lansat pe piaţa românească monitorul AOC C3583FQ, un gadget interesant, cu un ecran curbat de 35 de inch (89cm), un contrast 2000:1 şi o rată de refresh de 160 Hz. Preţul este pe măsura tehnologiei – 3799 de lei.

Potrivit celor de la AOC, cu monitorul curbat MVA experiența unui joc devine mult mai intensă. Modelul AOC C3583FQ are o curbura de 2000 de mm care îl diferențiază de alte monitoare curbate convenționale, oferind jucătorilor cea mai avansată experiență a jocurilor.

Această experiență inedită este completată de o rată de refresh foarte rapidă de 160 HZ, tehnologia Adaptive-Sync (compatibilă cu FreeSync™, cu o rată de refresh de la 45 până la 160 Hz), rata de răspuns rapidă de 4ms, iar rezoluția Wide Full HD (2560 x 1080 pixeli) va accelera nivelul de adrenalină al jucătorului datorită imaginilor omogene, fără decalaje și fără întreruperi.

În plus, monitorul dispune de două porturi HDMI (MHL) și doi conectori DisplayPort, oferind astfel conexiune la standarde de ultimă generație.

Odată ce setarea implicită de gaming mode este activată, luminozitatea și contrastul vor fi optimizate pentru jocuri. În plus, unghiul de vizualizare de 178 este confortabil atât pentru utilizator, cât și pentru spectatorii din spatele unei rețele de tip LAN sau alte evenimente offline. Caracteristicile adiționale includ difuzoare stereo și intrări audio.

Modelul AOC C3583FQ va fi disponibil din luna februarie în magazine.