Jocul Tom Clancy’s The Division, lansat oficial în România

Data: 7/03/2016 | Autor: .

Tom Clancy's The Division gadgetreport.roMedia Galaxy lansează marți, 8 martie, Tom Clancy’s The Division, unul dintre cele mai aşteptate jocuri din 2016.  Acesta spune povestea unui New York decăzut, a cărui populație a fost afectată de un virus periculos, transmis prin intermediul bancnotelor.

Cu orașul căzut în anarhie, numeroase grupuri extremiste își dispută supremația, fără a lua în seama soarta supraviețuitorilor nevinovați.

În fața unei astfel de amenințări, jucătorii trebuie să se organizeze în The Division, o mișcare ce încearcă cu disperare salvarea New York-ului și aducerea metropolei americane la măreția de altădată. Agenții din The Division vor putea coopera pentru rezolvarea situației din New York și ducerea la bun sfârșit a poveștii sau se vor putea înfrunta direct în Dark Zone, pentru dobândirea unor echipamente cât mai performante.

Jocul este disponibil spre vânzare în versiune standard, precum și în edițiile speciale Tom Clancy’s The Division Gold Edition și Tom Clancy’s The Division Sleeper Agent Edition, începând cu data de 8 martie 2016, în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe site-ul Media Galaxy.

Cu ocazia lansării oficiale, ce va avea loc la ora 18:00, participanții vor avea posibilitatea de a încerca jocul în premieră. De asemenea, aceștia vor avea ocazia să participe la concursuri și tombole în care se vor putea câștiga numeroase premii: jocuri , periferice de gaming de la Logitech, postere, căciuli, tricouri și alte materiale promotionale.

Premiul 1 – Tastatura gaming mecanica LOGITECH G810 Orion SPR RGB + Tom Clancy’s The Division PC CADOU

 

Premiul 2 – Casti gaming LOGITECH G633 Artemis Spectrum, RGB, 7.1, negru + jocul Tom Clancy’s The Division PC

Premiul 3 – Mouse gaming LOGITECH G502 Proteus Spectrum RGB + jocul Tom Clancy’s The Division PC

Tom Clancy’s The Division

Opțiune de joc: Multiplayer Online

Gen: Third Person Shooter / RPG

Platformă: PS4, Xbox One, PC

Recomandare vârstă: 18

Data lansării: 8/03/2016