Apex Legends a atras peste 50 de milioane de jucători în prima lună

Data: 5/03/2019 | Autor: .

Apex Legends a atras peste 50 milioane de jucători în prima lunăRespawn și Electronic Arts au anunțat că noul joc free-to-play battle royale shooter game ,,Apex Legends’’ a atras peste 50 milioane de useri în prima lună de la lansare, relatează GadgetReport.ro

Potrivit unui anunț pe Twitter, postat de Respawn, jocul a ajuns atât de popular încât, la un moment dat, au fost și 2 milioane utilizatori care jucaul Apex Legends în același timp.

Apex Legends este primul joc dezvoltat de Respawn după ce studioul din Los Angeles a fost cumpărat de EA pentru 455 milioane de dolari, în 2017.

Jocul beneficiază de un scenariu și de o grafică specială, o combinație excelentă între realitate și desene animate. Story-line-ul este unul special, iar caracterele bine definite.

Apex Legends are șanse să concureze, în viitor, cu celebrul Fortnite, joc care a atras până acum 200 milioane de jucători.

Jocul este disponibil în variantele pentru Xbox One, Playstation 4 și Windows PC.

Puteți descarca Apex Legends de pe site-ul oficial, iar mai jos vedeți câteva clipuri video care prezintă acțiunea din noua producție EA Games.