Apex Legends a atras peste 50 de milioane de jucători în prima lună

Data: 5/03/2019 | Autor: .

Apex Legends a atras peste 50 milioane de jucători în prima lunăRespawn și Electronic Arts au anunțat că noul joc free-to-play battle royale shooter game ,,Apex Legends’’ a atras peste 50 milioane de useri în prima lună de la lansare, relatează GadgetReport.ro

Potrivit unui anunț pe Twitter, postat de Respawn, jocul a ajuns atât de popular încât, la un moment dat, au fost și 2 milioane utilizatori care jucaul Apex Legends în același timp.

Apex Legends este primul joc dezvoltat de Respawn după ce studioul din Los Angeles a fost cumpărat de EA pentru 455 milioane de dolari, în 2017.

Jocul beneficiază de un scenariu și de o grafică specială, o combinație excelentă între realitate și desene animate. Story-line-ul este unul special, iar caracterele bine definite.

Apex Legends are șanse să concureze, în viitor, cu celebrul Fortnite, joc care a atras până acum 200 milioane de jucători.

Jocul este disponibil în variantele pentru Xbox One, Playstation 4 și Windows PC.

Puteți descarca Apex Legends de pe site-ul oficial, iar mai jos vedeți câteva clipuri video care prezintă acțiunea din noua producție EA Games.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.