Jocul de supraviețuire ,,Fade to Silence’’ se lansează oficial pe 30 aprilie

Data: 18/03/2019 | Autor: .

,,Fade to Silence’’, un joc de supravietuire lansat de THQ Nordic si Black Forest Games, paraseste Early Acces pentru PC incepand cu data de 30 aprilie, urmand să fie lansat oficial pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One, relatează GadgetReport.ro

Jocul te pune în rolul lui Ash, un lider care trebuie să exploreze un tinut inghetat post-apocaliptic pentru a strânge resursele necesare pentru a supravietui. Jucătorii trebuie să se confrunte cu „monstrii Eldritch”, luptând totodată împotriva iernii neîncetate. Nu numai că Ash va trebui să se lupte pentru a găsi alimente si adăpost, de asemenea, jucătorii trebuie să fie suficient de inteligenti pentru a lupta împotriva monstrilor.

Dezvoltatorii lui ,,Fade to Silence’’ au declarat că s-au folosit de Early Acess pentru a ajusta, în principal, mecanica de joc,  și au dat asigurări că povestea va rămâne la același nivel spectaculos și în versiunea ce va fi lansată pe 30 aprilie.

Mai mult chiar, THQ Nordic si Black Forest Games au dezvoltat și un nou mod de joc, Survival Handbook, prin care jucatorii pot trece prin mecanicile de supravietuire ale jocului, și un nou tutorial pentru a ne familiariza mai usor cu inamicii.

Versiunea finală a lui ,,Fade to Silence’’ va include și o serie de micro-story-uri, relatate prin visele protagonistului Ash, in momentele de repaus .

Fade to Silence urmeaza sa fie lansat pentru data de 30 aprilie pentru PlayStation 4 , Xbox One la pretul de 49,99$/49,99€ iar pentru PC la pretul de 39,99$/39,99€