Jocul Sekiro Die Twice urmează să fie lansat pe 22 Martie

Data: 19/03/2019 | Autor: .

Sekiro Shadows Die Twice„, noul joc al creatorilor lui Dark Souls și Bloodborne, prezintă un ultim trailer de gameplay pana la lansarea din 22 martie, relatează GadgetReport.ro

From Software alături de Activison ne prezintă câteva secvențe din viitorul lor joc de acțiune cu elemente de RPG intitulat ,,Sekiro Shadows Dies Twice”.

Clipul video relatează, în câteva secvențe, povestea eroului principal,  un  războinic  înzestrat cu misiunea de a-și salva maestrul .

Misiunea din ,,Sekiro Shadows Dies Twice” se desfășoară intr-o Japonie ale anilor 1500.  Ne este propusă o aventură plină de suspans și adrenalină, cu inamici feroce, extrem de bine pregătiți și aproape imposibil de învins.

Elementele cheie ale noului joc ce va urma sa apara la sfărșitul acestei săptamani sunt:

Mediul vast de explorare – Cu cât ne înaintăm mai mult in poveste, cu atât vom afla noi secrete și vom găsi noi obiecte de care ne putem ajuta pentru lichidarea inamiciilor .

Armele – În acea perioada , arma principală a fiecărui razboinic era sabia , însa vor exista si alte elemente de arsenal, undele de-a dreptul surprinzătoare și originale.

Dificultatea înaltă a jocului – Dacă nu sunteți familiarizați cu jocurile celor de la From Software , acestea nu sunt deloc usoare  și va trebui să vă așteptați la lupte grele si inamici foarte duri .

The Wolf – Protagonistul lui Sekiro Shadows Die Twice este un shinobi respectat, cu o poveste foarte interesantă și având la bază o dorință arzatoare de răzbunare.

O lume reimaginată – Povestea jocului, îmbinata cu perioada japoneză din anii 1500, unde fiecare colț al țării era un câmp de luptă .

Sekiro: Shadow Die Twice urmează sa fie lansat pentru PlayStation 4 , Xbox One cat si PC în data de 22 Martie 2019. Va putea fi cumpărat din magazinele de specialitate precum și în magazinele digitale PlayStation Store , Xbox Game Store și de pe platforma Steam .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.