Aplicatia care a detronat Facebook Messenger (VIDEO)

Data: 3/12/2013 | Autor: .

whatsapp

WhatsApp a reusit sa depaseasca Facebook Messenger si a devenit cel mai popular serviciu de mesagerie folosit pe smartphone, scrie Business Insider.

Potrivit rezultatelor unui sondaj realizat pe 4.000 de utilizatori de smartphone, din cinci tari, 44% dintre acestia folosesc WhatsApp cel putin o data pe saptamana, in timp ce numai 35% dintre ei comunica pe Facebook messenger de pe telefonul mobil.

Acelasi studiu releva faptul ca 73% dintre utilizatori isi folosesc zilnic smartphone-ul pentru apeluri vocale, 75% pentru SMS-uri si 60% pentru e-mailuri.

Spre deosebire de restul aplicatiilor din social media, pe WhatsApp nu apar reclame care sa deranjeze utilizatorul, o posibila explicatie pentru succesul acesteia.
“Ne opunem vehement reclamelor. Suntem atat de bombardati zilnic de catre reclame, incat nu mai au ce cauta si pe smartphone-urile noastre, care sunt atat de conectate la noi, la vietile noastre”, a declarat CEO-ul WhatsApp, Jan Koum, citat de Business Insider.


WhatsApp Messenger este o aplicație de mesagerie multiplataformă pentru telefoane mobile ce vă permite să trimiteți mesaje pentru a nu mai plăti SMS-urile. WhatsApp Messenger este disponibil pentru iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone și Nokia.

În comparație cu celealte programe de mesagerie, utilizatorii WhatsApp au posibilitatea de a crea grupuri și de a trimite mesaje nelimitate cu imagini, videoclipuri și note audio.

Aplicatia o puteti descarca de AICI