Apocalipsa TV . A aparut televiziunea care va transmite sfarsitul lumii (VIDEO)

Data: 23/11/2012 | Autor: .

La Chaine de la Fin du Monde, o televiziune dedicata sfarsitului lumii, care ar urma sa se intample pe 21 decembrie 2012, potrivit unor interpretari ale calendarului maya, a fost lansata in Franta de canalul SyFy, detinut de compania americana NBC Universal.

Noua televiziune va oferi “o alta perspectiva asupra sfarsitului lumii” si va emite timp de o luna de zile, pana pe 21 decembrie, cand “se presupune ca va fi sfarsitul lumii”, informeaza broadbandtvnews.com, citat deMediafax.

La Chaine de la Fin du Monde difuzeaza filme, seriale si documentare, intre care “Survivors”, “Invasion”, “The Body Snatchers”, “War of the Worlds”, “American Warships”, dar si o emisiune speciala dedicata “sfarsitului lumii”.

Noua televiziune este disponibila exclusiv pe platforma CanalSat din Franta si ii pregateste pe francezi “pentru ultima zi din viata lor”.

Teoriile despre sfarsitul lumii spun ca in timpul solstitiului de iarna, pe 21 decembrie, va avea loc apocalipsa.  Predictiile se bazeaza, in principal, pe ideea ca la acea data se incheie brusc calendarul mayas.