Ce record a batut „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a” in Romania (VIDEO)

Data: 19/11/2012 | Autor: .

Ultimul film din franciza “Twilight”, “Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a”, este cea mai buna lansare in cinematografele romanesti, inregistrand un numar de spectatori si incasari record in Romania in primul weekend de la lansare, scrie Showbizreport.ro

Deznodamantul povestii de iubire dintre Bella si Edward, “Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a, surclaseaza cele mai bune rezultate detinute pana acum de “Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi”, inregistrand un numar de spectatori si incasari record in Romania, in doar primul weekend de la lansare, informeaza MediaPro Distribution.

Aducand peste 123.000 de spectatori la cinematografe si incasari de aproximativ 2.155.000 de lei, ultima parte a fenomenului “Amurg” se claseaza pe primul loc in topul preferintelor romanilor care au ales sa vada acest film in weekend-ul 16-18 noiembrie.

Pana la lansarea ultimului film din seria “Amurg”, cele mai bune rezultate din toate timpurile in weekend-ul de lansare le-a detinut “Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi”, cu 83.213 spectatori, urmatorul loc fiind ocupat de “Avatar”, cu 67.200 spectatori.

Dupa nasterea fiicei sale Renesmee, Bella incepe sa profite de noua ei viata de vampir si de puterile dobandite. Bucuria ei este insa una de scurta durata, din cauza aparitiei unui alt vampir, Irina, care crede ca Renesmee este un “copil nemuritor” si ii dezlantuie din nou pe Volturi impotriva clanului Cullen. Pentru ca autoritatea vampirilor ii condamna imediat la moarte pe copiii transformati in vampiri, din cauza faptului ca sunt incontrolabili, viata lui Renesmee este pusa in mare pericol.

Prinsi intr-o lupta cumplita pentru supravietuire, Edward si Bella incearca sa se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori in fata Volturilor, in apararea fiicei lor. Va fi oare suficient pentru clanul Cullen sa demonstreze ca Renesmee nu este un “copil nemuritor” pentru a-i salva viata?