Apple Car. Un concept fabulos cu prima maşină inteligentă

Data: 27/05/2016 | Autor: .

Apple Car. Un concept fabulos cu prima maşină inteligentă

Concernul Apple lucrează intens la dezvoltarea primului său automobil electric, Apple Car.Modelul ar urma să ajungă pe piaţă până în 2020, într-o versiune cu pilot automat.

Conform unui articol din Wall Street Journal, Apple are deja câteva sute de angajaţi care lucrează la acest proiect, echipa urmând să ajungă la 1.000 de oameni. Nu va fi o maşină clasică, cu motor pe carburant, pentru că Apple vrea un model electric.

Co-fondatorul Apple, Steve Jobs și-a dorit toată viața sa să proiecteze o mașină obișnuită, intitulată Apple Car, iar managerii de la Apple vor să-i transforme visul în realitate.

Potrivit unor surse din piaţă, spre deosebire de Tesla, care produce maşini cu valenţe sport, Apple s-ar orienta iniţial spre construirea unui monovolum, o maşină populară, pentru toată lumea, care să se conducă singură.

Până ce Apple să ne ofere primele imagini oficiale, ne mulţumim cu numeroasele concepte apărute pe internet.

Astăzi vă prezentăm unul dintre cele mai interesante clipuri video, care oferă câteva detalii despre maşina cu care Apple vrea să dea lovitura, la fel cum a făcut cu iPhone şi iPad.