Apple pregateste iPhone 6s. Camera Sony de 12 MP?

Data: 26/05/2015 | Autor: .

iphone_6s-camera-gadgetreport

Apple a făcut deja o tradiţie din a lansa noi versiuni cu indicativul „s” pentru smartphone-urile sale. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu generaţia a şasea care, potrivit unor surse, va beneficia  din septembrie de un upgrade semnificativ, sub denumirea iPhone 6s.

Potrivit GSMArena, care citeaza un site din China, noul telefon iPhone 6s va avea o camera de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony.

Potrivit sursei, senzorul va imbunatati performanta camerei in conditii de luminozitate scazuta, altfel spus va face ca pozele facute pe intuneric sa iasa mult mai bine.

Si autofocusul camerei va fi mai rapid, astfel incat, pe ansamblu, camera va fi una mult mai performanta.

 

GadgetReport.ro relata, recent, despre noua generatie iPhone 6s, ca principala noutate adusă de iPhone 6s va fi memoria de 2GB, dublă faţă de cea de pe generaţia actuală. Începând cu noul iPhone6s, Apple va trece la chip-urile de memorie LPDDR4, care vor asigura telefonului o viteză mult superioară.

Sporul de performanţă va fi consistent mai ales în jocuri şi aplicaţiile de iOS. În plus, memoria de 2GB LPDDR4 va consuma cu aproape 50% mai puţină energie, fapt care va determina o creştere semnificativă a autonomiei telefonului.

Noul iPhone 6s va include şi funcţia Force Touch, considerată a fi cea mai importantă inovaţie de la introducerea display-urilor multi-touch.

Force Touch, disponibil si pe noile Apple Watch si Apple Macbook, va permite aplicaţiilor compatibile să măsoare forţa la apăsarea ecranului, oferind un parametru suplimentar pentru interpretarea comenzilortouch-screen.

Macroumors.com nu exclude ca iPhone 6s să fie şi primul telefon cu ecran din safir, incasabil, însă totul depinde de Foxxcon, care înregistrează probleme de producţie cu noul ecran.

În rest, telefonul va include toate facilităţile prezente şi pe iPhone 6, de la Touch ID, NFC pentru Apple Pay, 802.11ac Wi-Fi, şi compatibilitatea 4g/LTE.

DigiTimes relatează că, pe lângă iPhone 6, Apple va lansa si o versiune iPhone 6s Plus, cu aceleasi performante.