Apple vrea sa dea lovitura! Inovatiile de ULTIMA ORA aduse de iPhone 6 (VIDEO)

Data: 17/07/2014 | Autor: .

iphone6side

Apple spera sa dea lovitura cu noul iPhone 6, telefon pe care il va lansa oficial in luna septembrie. Un ecran mai mare, cu o rezolutie mai buna, o noua camera foto/video si o baterie uriasa – sunt ultimele noutati lansate de surse din randul producatorilor de componente pentru noul smartphone.

Principala noutate adusa de Apple cu cea de-a sasea generatie iPhone o reprezinta, bineinteles, ecranul. Compania va trece, in sfarsit, la display-uri mai mari, intelegand faptul ca smartphone-ul nu mai este doar un aparat de pe care faci convorbiri si ca acesta a preluat, in mare parte, rolul calculatorului pentru internet, email, filme si jocuri.iphone-exmor-3

Astfel ca, asa um anticipam inca de anul trecut, noul iPhone 6 va veni cu doua versiuni noi de ecran, de 4,7 respectiv 5,5 inchi, insa doar Full HD.

Ecranele noului iPhone 6 ar urma sa aiba o rezolutie de 1704X960 pixeli, cu o densitate de 468 pixeli/inch. Noile ecrane vor fi acoperite cu safir, o solutie tehnica care va oferi smartphone-ului o rezistenta fara precedent la zgarieturi si lovituri.

Expertii spun ca ecranul din safir va fi practic indestructibil si ca aceasta noua tehnologie va revolutiona piata dispozitivelor mobile.

Ambele modele iPhone 6 vor avea un profil metalic si vor fi mai subtiri cu 9% fata de iPhone 5s, insa mai grele cu 10%.

ip6battery3Cum smartphone-ul a luat si locul aparatului foto, iPhone 6 va veni si cu un nou senzor foto/video de 13 MP Sony Exmor, relateaza Ubergizmo. Noua camera va oferi utilizatorului posibilitatea de a inregistra video la 1080p, Full HD. Nu si in 4K.

Iar GSM Arena relata, tot joi, ca noul iPhone 6 ar putea avea si o noua versiune de senzor de amprenta Touch, mult mai perfomanta si cu o serie de aplicatii dedicate.

Potrivit surselor weibo, care au stat de vorba cu Sun Chang Xu, news chief analyst la ESM-China, smartphone-ul iPhone 6 va veni cu senzori care vor masura temperatura exterioara, presiunea atmosferica si umiditatea.

In fine, tot Ubergizmo a scris ca noul iPhone 6, avand in vedere dimensiunile ecranului, va fi dotat cu un nou acumulator, mult mai performant. Pentru cel cu ecranul de 4,7 inchi va fi o baterie de 1810 mAh, iar pentru iPhone-ul de 5,5 inchi una de 2500 mAh.

GadgetReport.ro relata, recent, ca Apple lucreaza la foc automat la productia celei de-a sasea generatii a smartphone-ului iPhone si ca primele telefoane vor putea fi cumparate, cel mai probabil, de la 1 octombrie, la cateva zile distanta de lansarea oficiala.