Apple Watch 2 va păstra designul, dar va aduce performanţe superioare

Data: 5/09/2016 | Autor: .

Apple Watch 2 va păstra designul, dar va aduce performanţe superioare

Un ceas mai subţire şi mai performant, rezistent la apă şi praf şi cu o autonomie mai mare. Asta propune noul Apple Watch 2, gadget pe care compania americană îl va prezenta, în premieră, pe 7 septembrie, în cadrul evenimentului în care va lansa şi noul iPhone 7, relatează GadgetReport.ro

Apple Watch 2 va oferi un design similar cu noua generaţie, însă cu câteva modificări semnificative, în special pe partea de hardware. Cel mai probabil, Apple Watch va opera o modificare substanţială de design abia din 2017, atunci când am putea vedea şi primul Apple Watch cu ecran rotund.

apple-watchapple-watch-2-768x390Gadgetul va include, în primul rând, o baterie mai mare, de 334 mAh, cu 35,7% mai puternică decât cea de 246 mAh de pe Apple Watch de 42 mm, şi un nou sistem de operare, watch OS3, care va prezenta un nou Control Center, mai multe imagini de fundal, un sistem de comunicaţii mai simplu şi, pe ansamblu, o performanţă superioară.

Apple Watch 2 va include şi un nou chip GPS, care îl va face mult mai eficient în măsurarea performanţelor sportive şi în navigaţia cu Apple Maps.

Experţii de la KGI acreditează ideea unui procesor mai rapid şi a unui slot pentru SIM, astfel că ceasul va deveni un veritabil telefon.

Compania americană Apple va lansa pe 7 septembrie, la ora 10:00, la Bill Graham Civic Auditorium din San Francisco, noua generaţie a smartphone-ului iPhone 7 & iPhone 7 Plus. Pe lângă iPhone 7 şi ceasul inteligent Apple Watch 2, Apple ar urma să prezinte sistemele de operare iOS 10 şi macOS Sierra. Detalii despre iPhone 7 aflaţi de AICI.