Apple Watch poate fi precomandat în România! (VIDEO)

Data: 11/04/2015 | Autor: .

Apple-Watch

Apple Watch a ajuns în România în 50 de variante, disponibile la precomandă pe site-ul Quickmobile.ro. Apple a anunţat că primele livrări vor fi efectuate începând cu 24 aprilie.

Cel mai ieftin model este Apple Watch Sport, cu diagonala de 33mm, carcasă din aluminiu argintiu şi curea sport în cinci variante de culoare, la un preţ de 1.849,90 lei.

Cel mai scump model este Watch Edition, cu diagonala de 38 mm şi carcasa din aur roz sau galben de 18 carate, la un preţ de 79.999 de lei.

„Ne aşteptăm ca stocurile să fie epuizate rapid după lansare, datorită cererii mari din partea clienţilor”, a declarat joi Angela Ahrendts, directoarea comercială a Apple, potrivit CNN.

GadgetReport.ro relata, recent, ca Apple Watch este un produs destul de scump, fără prea multe inovaţii, şi care devine inutil dacă nu îl sincronizezi cu iPhone 5 sau 6. Daca ai iPhone 4S sau un model chiar mai vechi, nu il vei putea folosi deloc.

Noile Apple Watch se conecteaza la iPhone 5, 5C, 5S, 6 si 6 Plus atat prin Bluetooth, cat si prin WiFi.

Apple a dezvoltat tot felul de aplicatii pentru Apple Watch. Vei putea folosi ceasul pentru a dicta comenzi si texte, prin SIRI, are reminder pentru alerte, poate afisa cartea electronica de imbarcare la aeroport sau îţi poate chema un taxi, prin aplicatia Uber. Include inclusiv aplicatia de recunoastere muzicala Shazam.

Mai multe tutoriale video cu noul Apple Watch vedeti AICI