Ascend P6, cel mai subtire smartphone Huawei, a ajuns in Romania. Vezi cum arata si cat costa (VIDEO)

Data: 26/08/2013 | Autor: .

huawei-ascend-p6-leadCosmote a adus in Romania, in premiera, cel mai recent smartphone de top de la Huawei, Ascend P6. Telefonul este disponibil in magazinele COSMOTE si Germanos la preturi incepand cu 599 lei.

Stilat si elegant, terminalul cu carcasa metalica are un ecran de 4,7 inchi, fiind totodata puternic, cu un procesor quad-core K3V2E de 1,5 GHz. Noul Ascend P6 are o camera foto de 8 MP, dotata cu tehnologia IMAGESmart Auto Scene Recognition, care ajuta utilizatorul in cele mai dificile scenarii fotografice. Terminalul ajusteaza automat contrastul, culoarea si lumina pentru o varietate de situatii: innorat, lumina de fundal, soare sau interior. In plus, camera frontala de 5 MP captureaza portrete fara efort si fara defecte, gratie functiei 10-Level Facial Enhancement incorporate.

Experienta utilizatorului este imbunatatita prin intermediul unor functii precum Me Widget, pentru acces facil la toate aplicatiile preferate, Magic Touch, care permite folosirea telefonului in timp ce utilizatorul poarta manusi sau Smart Reading, pentru traducere rapida sau verificarea cuvintelor prin simpla selectare a acestora.

Huawei Ascend P6 are o memorie interna de 8 GB (4,7 GB valabili pentru utilizator) si 2 GB RAM, iar memoria poate fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul unui microSD. Bateria Li-Po de 2000 mAh ofera un timp de functionare in stand-by de pana la 416 ore (in 2G) si 315 ore (in 3G), si un timp de convorbire de pana la 32 ore (in 2G) si 14 ore si jumatate (3G).

Terminalul este disponibil in premiera in magazinele COSMOTE si Germanos la preturi incepand cu 599 lei (TVA inclus) cu planul tarifar COSMOTE Smart XL+ si la 1.599 lei (TVA inclus) pret la raft. Pentru un tarif lunar de 31 euro, COSMOTE Smart XL + ofera 300 minute nationale/internationale zona 1, 2.000 minute in retea, 2.000 SMS-uri in retea, 2.000 minute catre destinatii fixe Romtelecom, 250 MMS-uri in retea si 2GB trafic de date inclus.