Astazi se lanseaza Star Wars: The Old Republic

Data: 20/12/2011 | Autor: .

 

BioWare si LucasArts lanseaza marti unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului – Star Wars: TheOldRepublic. Dezvoltatorii jocului MMORPG se asteapta la vanzari de peste 3 milioane de unitati in 2012.

Jocul, a carui lansare a fost anuntata inca de la E3 Expo 2009, a suferit numeroase modificari si amanari, care au starnit nemultumirea fanilor din intreaga lume. Producatorii spun insa ca asteptarea a meritat.

Actiunea jocului MMOG este plasata la 300 de ani dupa evenimentele din Star Wars: Knights of theOldRepublic, cu mii de ani inaintea imperiului lui Dark Vader, in timpurile in care Imperiul Sith siOldRepublicse aflau in razboi.

httpv://www.youtube.com/watch?v=TJS5HZyClZQ&feature=related

In noul joc, utilizatorii vor putea sa isi creeze propria saga in lumea StarWars. Vor putea alege un cavaler Jedi sau un Sith, intre calea dreapta a Fortei sau partea intunecata a acesteia.

Star Wars: The OldRepublic va fi primul MMORPG in care toate dialogurile vor fi vorbite.

“Dupa cum va puteti da seama, punem foarte mult accent pe povestea jocului”, a declarat co-fondatorul BioWare Ray Muzyka.

Jocul a castigat chiar inainte de a fi lansat 95 de premii. Producatia noului Star Wars a costat peste 100 milioane de dolari. Producatorii nu isi fac insa probleme privind recuperarea investitiei. Ei se asteapta la vanzari de peste 3 milioane de unitati in 2012.

httpv://www.youtube.com/watch?v=vqc7dHKda30

httpv://www.youtube.com/watch?v=LU-XkQ5eJw4&feature=related